Sementa Rajhard otkrila kako izgledaju noći uz bebu: Dijete mora imati raspored

NEPUNA dva mjeseca nakon što je postala majka djevojčice Stelle glumica Sementa Rajhard progovorila je o ritmu svoje kćerkice. Novopečena mama odlučila je od rane dobi svoje dijete naučiti ritmu kako bi i ona imala vrijeme za sebe.

"Stella zaspi u 19 ili 19:20 sati. Imamo taj ritam. Kupanac i spavanac. Držim je budnom od 17:30 da se previše ne odmori i da mi ne odbije spavanac kojeg držimo u rasporedu.  Dijete mora imati raspored…da. Mi ga stvaramo, ali i oni sudjeluju. Da je ona odbijala spavanac od 19 sati, najvjerojatnije bi to bio neki drugi sat za spavanac.  Da li sam i ja već onda umorna, nakon cjelodnevne akcije ? Jesam, ali: moje dijete me umori na najpozitivniji način", napisala je Rajhard pa pojasnila da je umorna, no istovremeno i sretna jer je njena Stella ispunjena.

Potom je otkrila što slijedi.

"Nakon što Stella zaspi, ide mojih pola sata tišine, pola sata surfanja, trk pod tuš i gledanje Prijatelja pa Moderne obitelji. I evo…. Dođu 23 sata, ja na spavanac jer se Stella budi oko ponoći za papanje pa oko 03:30 i opet u 7 ujutro, i dan počinje. Počinje naše druženje, kreativnost i odrastanje.  Ej mame, pa mi rokamo samo tako", zaključila je pokraj fotografije na kojoj nenašminkana leži s bebom na sebi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.