Sestre otkrile tati da su istovremeno trudne, njegova reakcija dirnula milijune

Screenshot: TikTok

Objavljivanje vijesti o trudnoći voljenima prekrasan je trenutak. Jedan je tata bio izvan sebe od emocija kada mu je kći rekla da je trudna. No, nije ni slutio da će taj trenutak postati dvostruka objava trudnoće.

Emily Grace Walker podijelila je video na društvenim mrežama u kojem ona i njezina sestra objavljuju dobre vijesti svom ocu. Njegova reakcija bila je sve čemu su se nadale, i vjerojatno i više od toga. Tata je izgledao kao da je jedva čekao postati djed; bio je uzbuđen i presretan. 

Emilyna sestra prva je podijelila vijest. Ona i njen partner iznenadili su njezinog tatu slatkim plišanim medvjedićem koji je nosio važnu poruku. Tata je briznuo u plač kad je shvatio što mu kći želi reći.

Zatim je došao red na Emily, a i ona je imala poklon za svog tatu. Bila je to majica s natpisom "Najbolji djed ikada". Isprva je tata mislio da se to odnosi na vijest njene sestre. Međutim, kad je Emily otkrila da je zapravo i ona trudna, istovremeno sa svojom sestrom, tata je potpuno shrvan sjeo na kauč, prekrio lice i počeo plakati.

Prekrasan trenutak dirnuo je mnoge, a video je skupio više od 2.9 milijuna pregleda i preko 504.300 lajkova.

@emilygracewalker6

My sister and i telling dad we are BOTH pregnant 🥹♥️

♬ original sound - Emily Grace Walker
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.