Shvatila je da su djeca kojoj je dala dom braća pa usvojila i treće

NAKON što je Katie Page shvatila da su njena udomljena djeca braća, pronašla je i treće, koje je trebalo dom, te ga odmah odlučila učiniti dijelom obitelji.

Naime, ona je 2019. godine otkrila da djevojčica Hannah, kojoj je pružila dom, ima istu biološku mamu kao i njen sin Grayson kojeg je usvojila 2017. 

Ove godine je čula za jednogodišnjeg Jacksona, biološkog brata Hanne i Graysona te ga je bez razmišljanja odlučila udomiti.

"Kad sam ga primila, preplavili su me osjećaji. On je njihova obitelj, njihov brat", rekla je Page za Good Morning America.

Page je odmah uočila sličnosti Graysona i Hanne.

"Imali su neka zajednička obilježja kao što je rupica na bradi i još nešto što samo mama zna jer se odnosi na dio prekriven pelenom", otkrila je prošle godine.

Nitko zapravo nije znao da su djeca biološka braća dok Page nije napravila test DNK i potvrdila svoje sumnje. 

Slično je bilo i s Jacksonom jer je njegova majka bila ponovno dala krive informacije agenciji za usvajanje. Page ga je konačno usvojila 25. lipnja, a ceremonija se održala putem videokonferencije. Prisustvovali su i Kaci te Dustin Whitney, koji su usvojili starije sestre Graysona, Hanne i Jacksona. Obitelji su se povezale i konačno upoznale prošle godine na Floridi. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.