Slavna glumica priznala: "To nikada neću objaviti na svom Instagramu profilu"

Foto: Instagram 

ONA ima svoje prioritete i odlučna je u svom naumu. 

Prelijepa glumica Penélope Cruz koja je i mama dvoje djece, nedavno je izjavila da na svom Instagram profilu nikada neće objaviti nijednu privatnu fotku sa svojim klincima. 

"To nije naš stil i čvrsto stojimo iza toga", rekla je nedavno medijima te se tako pridružila drugim slavnima roditeljima koji se žestoko bore protiv toga da svoju djecu tako izlažu gladnim očima javnosti. "Njihova nam je privatnost najvažnija", izjavila je Penélope u ime svoje djece i supruga, španjolskog glumca Javiera Bardema, s kojim ima šestogodišnjeg sina Lea i kćer Lunu koja je prije dva dana proslavila 4. rođendan.  

"Tko to želi, nek sa svojom djecom radi što hoće, ali ja nisam takva. Ja sam javna osoba koja se trudi imati normalan život i to je ono što želim pružiti svojoj djeci. Oni su nam sada najveći prioritet, a sve ostalo, od odabira uloga do komunikacije s fanovima, totalno je u drugom planu". 

Da nisu jedini, dokazali smo nedavno kad smo objavili javnu molbu Ashtona Kutchera i Mile Kunis koji dijele njeno mišljenje te mole medije da ne objavljuju njihove fotke, čak i ako ih snime zajedno na javnim mjestima. 

Zato je Penélopin Instagram profil pun fotografija sa slavnim kolegicama i kolegama. 

Dok Javierov službeni profil zjapi prazan, sa samo četiri objave i tek jednom fotografijom sa svojom voljenom, s kojom je u braku od 2010. godine. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.