Slavni glumac objavio koliko se veseli petom djetetu

Foto: Instagram

"VJEROVALI ili ne, nismo ludi, već presretni što imamo priliku još malo proširiti svoju obitelj", napisao je neki dan na svom Instagram profilu bivša zvijezda Dawson's Creeka, glumac James Van Der Beek.

Glumac i njegova supruga Kimberly jako su sretni zbog dolaska novog člana obitelji, odnosno njihova petog djeteta.

"Zato sam i napisao da je ovo prilično nevjerojatno i izvan svih očekivanja, a iako će mnogi vjerojatno pomisliti da s nama nešto ne štima, da smo suviše luckasti zbog želje za petim djetetom, možda i jesmo, ali...", napisao je pod fotografijom koja je izazvala puno nježnih pogleda, baš kao i njegova izjava.

Na fotografiji je mama s trbuščićem okružena njihovih četvero djece koji već kroz trbuh žele zaželjeti toplu dobrodošlicu braci ili seki. 

Kimberly i James roditelji su četvero djece - sedmogodišnje Olivie, petogodišnjeg Joshue, četverogodišnje Annabel i dvogodišnje Emilie.

Tko je sada na putu, još jedna, treća seka ili drugi brat, pokazat će vrijeme, baš kao i to hoće li par ostati na petero djece jer kako je krenulo, tko zna, možda peto ne bude i posljednje. 

Par se vjenčao 2010. godine, nedugo nakon što su objavili vijest o prvoj trudnoći, a manje od osam godina kasnije čekaju peto dijete.

Ludost ili ljubav? I jedno i drugo, ali puno više ovo drugo. Tako barem tvrdi ponosni tata.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.