Slavni peterostruki tata dijeli savjete: Vlažne maramice za djecu su prevara

Foto: Instagram

ZLATNI globus protekao je u znaku dodjele nagrada, ali i razmjene roditeljskih savjeta. Barem ako pitate glumca Jamesa Van Der Beeka koji je nedavno peti put postao tata.

Naime, glumac je na crvenom tepihu iskoristio vrijeme za čavrljanje s kolegama Missi Pyle i AJ Gibsonom, a Pyle je priznala kako je upravo od Beeka tražila poneki savjet nakon što je usvojila dijete. Ipak, od svih savjeta zapamtila je onaj možda najneobičniji - da joj ne trebaju dječje vlažne maramice.

Tijekom svog roditeljskog staža susreo se s brojnim proizvodima za djecu, a čini se da mu se najmanje sviđa upravo onaj koji većina roditelja više puta dnevno koristi.

"Da. One su prevara. Sve što treba je čista voda", objasnio je glumac svoj stav.

Inače, James je jedan od slavnih očeva koji rado s obožavateljima dijeli privatne obiteljske trenutke pa tako nije propustio priliku da svijetu pokaže najmlađu kćer gotovo istog trenutka nakon što se rodila.

Tada je, između ostalog, na svom Instagramu objavio fotografiju koja jasno pokazuje kako izgleda porođaj kod kuće, a samo je rijetkima promaknula i posteljica koja se vidjela na toj fotografiji.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.