Slavnu pjevačicu napali jer joj djeca trče po spomeniku žrtvama Holokausta

Foto: Instagram

PJEVAČICA Alecia Moore, poznatija kao Pink, trenutno je na svjetskoj turneji na koju je povela i svoje dvoje djece. Obitelj slavne pjevačice stala je u Berlinu, gdje su posjetili memorijalni centar posvećen ubijenim Židovima Europe. 

Pink je nekoliko fotografija iz glavnog grada Njemačke objavila na Instagramu, ali se vrlo brzo suočila s kritikama zbog osmogodišnje kćeri Willow Sage i dvogodišnjeg sina Jamesona Moona koji trče po spomeniku žrtvama Holokausta.

''Ovo mjesto definitivno nije za igru skrivača, draga Pink'', poručio joj je jedan pratitelj, a ona nije dugo čekala da uzvrati.

''Ovo dvoje djece su zapravo Židovi jer sam i ja, kao i cijela moja obitelj s majčine strane. Osoba koja je osmislila ovaj centar je vjerovala da su djeca - djeca, a za mene je ovo slavlje života nakon smrti. Molim vas, zadržite svoju mržnju i osude za sebe'', napisala je Pink.

Pjevačici ovo nije prvi slučaj posramljivanja na društvenim mrežama. U travnju je čak najavila da više neće objavljivati fotografije djece na društvenim mrežama. Na to su je natjerali trolovi koji su je prozvali lošom majkom i prijetili prijavom socijalnoj službi jer je njen sin bio gol od struka naniže. 

''Svjesna sam da sam pod povećalom jer sam javna osoba, ali uvijek postoji lijep način da nekome nešto kažete'', izjavila je tada u intervjuu koji je dala Ellen DeGeneres.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.