Stranac posramio mamu dvojice dječaka: "Možda ne bi trebala biti na mobitelu"

SVAKI roditelj zna da je pokušaj kupovine namirnica s djecom u kolicima pravi izazov. Ako vam pritom stranci daju roditeljske savjete, to se može pretvoriti u pravu noćnu moru.

Takvo iskustvo imala je Tracy Bennett koja je u jednom od američkih lanaca trgovine, Costcu, kupovala sa svojom djecom, kad joj je prišao stranac.

Naime, ova majka je stajala u redu na blagajni i igrala se sa svojom djecom, ali zbog dužeg čekanja djeca su postala nervozna. Uz to, ona je shvatila da u novčaniku nema karticu lojalnosti pa je izvadila mobitel iz torbe kako bi skinula aplikaciju putem koje može dobiti nagradne bodove.

Te dvije minute koje je provela tipkajući po mobitelu su zasmetale čovjeku koji je stajao u susjednom redu.

"Vidite li vi ove bebe? Bune se jer žele vašu pažnju. Možda biste trebali skloniti mobitel i posvetiti im se", upozorio ju je stranac.

Tracy je svoje iskustvo podijelila na Facebooku, a objava je postala viralna i tako završila na popularnoj stranici za mame 'Breastfeeding Mama Talk'.

"Hvala ovom strancu na sjajnoj analizi situacije. Hvala na roditeljskom savjetu. Hvala što ste izdvojili vrijeme kako biste osramotili mladu majku dvoje male djece i hvala što ste odlučili stresni trenutak učiniti još stresnijim", napisala je mama.

Svoju objavu završila je molbom da ljudi imaju više razumijevanja za roditelje s malom djecom.

"Pretpostavite da roditelj pokušava riješiti svaku situaciju. Pretpostavite da bi radije bili doma i igrali se sa svojom djecom. Pretpostavite da roditelji vjerojatno ne spavaju, kao i da su umorni i gladni. Ako nemate nikakav pozitivan komentar ili riječ podrške, ne brinite o drugima", napisala je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.