Stručnjakinja podijelila znakove koji otkrivaju da će partner biti grozan u rađaonici

Foto: Shutterstock

SVI tražimo crvene zastavice koje će nam otkriti je li partner prikladan za nas. Ali jeste li razmišljali o tome što može ukazati da vam partner neće biti dobra podrška u rađaonici? Stručnjakinja za odnose Tina Wilson za The Sun je otkrila na što bi žene trebale obratiti pozornost kada donose odluku tko će im biti pratnja pri porođaju.

Sve se vrti oko njega

Ako se vratite s posla i želite prepričati partneru naporan dan, a on vas prekida jer je "njegov dan bio gori", vjerojatno je da će isto učiniti i kad budete rađali.

"Neki ljudi vole da se sve vrti oko njih. Ako je vaš partner uvijek "jadan" i "uvijek je netko drugi kriv", postoji šansa da će se isto ponašati i u rađaonici", kaže Wilson te dodaje da bi se takve osobe mogle onesvijestiti umjesto da vam budu podrška.

Uvijek kasni

Ako vaš partner stalno kasni ili pomiče planove, vjerojatno se ne može držati plana.

"Malo je vjerojatno da će vam takva osoba biti od pomoći kada dođe stresan trenutak poroda", upozorava Wilson.

Loše se ponaša

Lijepo ponašanje je minimum koji žene traže od partnera.

"Ako vam partner pridržava vrata, izvlači stolac i zna reći hvala i molim, vodi računa o vašim potrebama. Ako to ne čini, to bi mogao biti znak upozorenja da ne očekujete previše", govori Wilson.

Ne pokazuje suosjećanje kada vam je loše

Ako vaš partner ne sluša što trebate kada ste bolesni, to je jasan znak da isto neće napraviti ni kada vas uhvate trudovi.

"Ako koluta očima na spomen glavobolje, to ne sluti na dobro. U rađaonici trebate osobu koja će vam staviti hladan oblog na čelo i pomoći vam u teškoj situaciji", navodi Wilson.

Nikad ne nudi pomoć

Ako često tražite od partnera da vam pomogne u osnovnim poslovima, a on ne preuzme inicijativu, onda vam neće biti od velike pomoći tijekom poroda.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.