Supruga holivudskog glumca u šestom mjesecu trudnoće izgubila bebu

HOLIVUDSKI glumac Kellan Lutz, najpoznatiji po svojoj ulozi u filmu Sumrak saga, otkrio je jučer na Instagramu da je njegova supruga Brittany u šestom mjesecu trudnoće imala spontani pobačaj.

"Jedva čekamo vidjeti našu bebu u raju kada nas Bog pozove kući", napisao je u podužoj objavi u kojoj je objasnio što se točno dogodilo.

Na crno-bijeloj fotografiji može se vidjeti glumčeva supruga dok se drži za trbuh, a u objavi je glumac napisao sljedeće: "Moja super žena. Ovo je bio ludi tjedan s jako puno emocija. Srca su nam slomljena na jednoj razini za koju nisam mislio da je moguća, ali zahvalan sam i na ovih šest mjeseci i samom putovanju".

"U životu često ne dobijemo odgovore na sva naša pitanja, ali mi ćemo uvijek ostati vjerni! Bog će nadoknaditi bol. Volim te @brittanylynnlutz. Hvala vam svima za ljubav, poštovanje vremena i prostora koje sad trebamo za sebe i shvaćanja da svi ovakve situacije rješavamo na različite načine. Volimo vas i jedva čekamo vidjeti našu bebu u raju jednog dana kad nas Bog pozove kući", napisao je Kellan.

Njegova žena ranije tog dana objavila je da još uvijek ne mogu u potpunosti shvatiti što se dogodilo.

"Malena djevojčica, bila je apsolutna čast i užitak biti tvoja mama posljednjih šest mjeseci", započela je.

"Ne znam zašto se ovo odvilo tako kako je, ali dio mene je smiren jer znam da nikad nisi osjetila bol ili tugu i da nikad nećeš. Sada si u rukama Isusa i jednog dana ćemo te upoznati. Dok se tada ne sretnemo, tvoja mama te jako, jako voli!" napisala je Brittany i dodala da će im sada trebati dosta vremena da shvate što se uistinu dogodilo, ali da je zahvalna na svoj pažnji i ljubavi koju dobivaju sa svih strana.

"Nisam spremna pričati o tome što se točno dogodilo i nisam sigurna da ću ikad biti", napisala je Brittany i dodala: "No mogu reći da za zahvalna na predivnom mužu koji je bio pokraj mene cijelo vrijeme i obitelji koja me u svemu ovome bezrezervno podupirala. Hvala mojim prijateljima na molitvama i pomoći i mom nevjerojatnom doktoru i cijelom medicinskom osoblju u medicinskom centru UCLA-a. Vi ste me uspjeli održati na životu i zapravo ste pravi heroji".

"Svi vi koji donirate krv - nikad nisam bila zahvalnija na ljudima poput vas. Bez vas ljudi poput mene više ne bi bili živi", priznala je.

Par se radovao što će početkom proljeća proširiti obitelj, a vijest je prvi put javno objavio Kellan tijekom gostovanja u prosincu u emisiji Entertainment Tonight, kada je rekao da mu je to već dugo vremena bila želja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.