Susjed zaprijetio policijom jer se djeca rano ujutro igraju na ulici

Foto: Profimedia

JEDAN stanovnik engleskog grada Hulla izazvao je pomutnju nakon što je zaprijetio da će pozvati policiju jer djeca tijekom ljetnih mjeseci izlaze i igraju se na ulici već od 6:45 ujutro. No umjesto podrške koju je očekivao, njegova pritužba naišla je na podrugivanje.

"Tko od susjeda pušta svoje blizance van između 6:45 i 8 sati svako jutro? Znam da su ljetni praznici, ali postoje ljudi koji rade u smjenama. Pokušao sam pokucati na vrata susjeda, ali nitko nije otvarao. Ne bi bio problem da se to događa povremeno ili nakon 9 sati, ali prije 8 je stvarno suludo. Opet ću kucati na vrata, ako ne budem imao sreće, pozvat ću policiju", napisao je muškarac u lokalnoj Facebook grupi.

Jedna žena odmah je sarkastično odgovorila: "O ne, apsolutna drskost djece koja se igraju i zabavljaju. Trebali bi biti zaključani u kuću dok ti ne budeš spreman ustati. Siguran sam da bi policija voljela čuti tvoju priču, svakako ih nazovi."

Javio se i jedan muškarac: "Kao roditelj male djece, točnije blizanaca, i u ime svih roditelja blizanaca, želim da razumijete kroz što svakodnevno moramo prolaziti."

Neki su mu predložili da nabavi čepiće za uši.

"Najbolje da cijeli svijet stane jer radite u smjenama. Bravo za mamu koja pušta djecu da se igraju vani. Žalim je samo zato što ima vas za susjeda."

Međutim, neki su se ipak složili da djecu ne treba puštati van prije 9 sati jer treba imati obzira prema drugima. 

"Majka sam dvoje djece i nikad ih nisam puštala van tako rano. To se zove razmišljanje o drugima, a rijetko to danas rade", poručila je žena.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.