Susjedi se požalili na bebu koja plače: "Imamo vlastite živote i probleme"

PAR iz Ujedinjenog Kraljevstva se anonimnim pismom putem časopisa The Guardian požalio na svoje susjede i njihovo novorođenče, čime su izazvali bujicu komentara na društvenim mrežama, prenosi Her.ie.

Naime, kako u pismu objašnjava neimenovani muškarac, on i njegova supruga nemaju djecu vlastitim izborom, ali ne osuđuju odluku drugih parova da se upuste u roditeljstvo.

Njihova nedaća nastaje onog trenutka kada su se uselili u stan pored para koji je iščekivao prinovu.

"Moja supruga i ja sada znamo kako je biti novopečeni roditelj", jada se on i dodaje da je efekt koji bebin plač ima usred noći istovjetan buđenju požarnim alarmom.

"Njeno neprekidno zavijanje nas je stajalo puno sna, i to u razdoblju koje je u našim karijerama bilo stresno",  piše on.

Anonimni muškarac dalje u pismu objašnjava kako je paru bebin plač narušio osjećaj užitka u novom domu i ugrozio njihov odnos.

"Možda će zvučati bezobrazno, ali ako ste dobili dijete, nije se svijet prestao okretati. Ljudi oko vas imaju vlastite živote i probleme koje vama ne nameću. Sebično je od vas očekivati da svi sudjelujemo u vašoj nelagodi", priznaje neimenovani muškarac.

Na kraju pisma, on otkriva da susjedi očekuju i drugu prinovu, za koju se nada da će biti tiša.

Komentari na društvenim mrežama su podijeljeni. Dok neki par nazivaju bezosjećajnim sebičnjacima, drugi pozdravljaju strpljenje koje su pokazali.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.