Sve što jedna trudnica može poželjeti za Božić!

Foto: Shutterstock
 
PADAJU vam na pamet samo slatki paketići u šarenom papiru? O, kako ste samo u krivu. Želje koje trudnica ima tako su jednostavne (ili se samo trudnicama čine takvima).
 
Samostalno lakiranje noktiju na nogama
 
Svaka žena koja je bila trudna zna o čemu pričamo. Trbuščić u jedno trenu iz malenog simpatičnog preraste u veliku loptu koju ne možete pomaknuti kada želite pogledati svoja stopala. 
 
Uspješno zaboravljen strah da će vodenjak puknuti u najneugodnijoj situaciji
 
Da bi postigla ovo stanje uma trudnica mora uložiti jako puno truda. Strah je prisutan stalno, osobito kada žena odlazi u javnost. Nije baš ugodno danima nositi ručnik u torbici.
 
Sva obuća bi trebala biti baš poput papuča
 
Štikle, čizme, cipele, sve! Sva obuća bi trebala biti jednako mekana, topla, udobna i jednostavna za oblačenje kao što je to slučaj s omiljenim kućnim papučama!
 
Normalan mjehur
 
Iako je isprva smiješno kada vam trudnica objasni da se doista može upiškiti ako se bude jako smijala, kasnije to počinje stvarati probleme. Ponekad vam dođe da jednostavno stavite pelenu jer se ne želite bojati kihnuti, nakašljati, nagnuti, nasmijati ili skočiti jer će sve rezultirati nekontroliranim mokrenjem.
 
Trudničke grudi bi trebale ostati tu zauvijek
 
Sve žene (a i partneri) su opčinjene trudničkim grudima. Da mogu birati, sigurno bi odabrale da ih zadrže i nakon trudnoće i dojenja.
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.