Svemoćne grudi nepoznate žene spasile izmorenog tatu

Foto: Imgur 

ŽENSKE grudi su zakon pa makar bile i od potpune strankinje! Ovih dana internetom, odnosno Imgurom, se proširila jedna obična, ali opet prilično neobična priča koja nas je dirnula kao očito i druge i iako nije riječ o nikakvoj velikoj vijesti, dokaz je to da život stvarno čine hvale vrijedne sitnice.

Ovo je priča o tati Evanu Hughesu koji je putovao sam sa svojim osmomjesečnim sinom avionom. Put je bio jako dug – klasična američka priča s otkazivanjima letova, presjedanjima i gužvama. U početku je zajedno putovala cijela obitelj, no kako su tijekom puta nailazili na stalne prepreke tako su se odlučili razdvojiti, a sin i tata krenuli su na prvi slobodan let kako bi stigli ranije na svoje odredište.

Dijete je bilo umorno i razdražljivo baš kao i tata nakon svih tih peripetija, no tata se svesrdno nadao da će maleni čim krenu već zaspati u njegovom krilu. Ali, naravno, kada god roditelji nešto planiraju malci ih već nekako uspiju zeznuti, pa je maleni i dalje bio samo silno razdražljiv, i kao šlag na torti, otimao se tati iz krila pružajući se prema nepoznatoj ženi  koja je sjedila pored njih.

Žena je bila ljubazna i pitala oca hoće li ona preuzeti malo dijete, kada već toliko sili da prijeđene na njeno sjedalo, no tata je tu ideju samo ljubazno odbio. Ipak je to njegovo dijete, i nije da ga ne zna smiriti sam. No, maleni se nije dao i žena je na koncu samo rekla – „joj čovječe daj mi to dijete“, uzela ga, prislonila ga na svoje grudi i u roku od 60 sekundi maleni je spavao.

Tata nije mogao vjerovati, a iako mu je dan bio naprosto grozan da grozniji ne može biti jako se nasmijao kada ga je žena nonšalantno pogledala i samo tiho rekla „To je moć ženskih sisa“.

Na kraju dugog puta na kojem se čak i tata na kraju uspio malo odmoriti, njih su dva s aviona sišla s jednom novom dragom prijateljicom, potpunom nepoznanicom koja je pokazala da ljudi stvarno znaju biti zlatni. I da nikada ne gubimo nadu, čak i u najgroznijim danima u životu.“

Boob power – što drugo reći!

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.