Tata intervjuirao kćer svake godine na prvi dan škole. Video dirnuo 36 milijuna ljudi

Screenshot: TikTok

Prvi dan škole poseban je trenutak za roditelje, a mnogi ga nastoje zabilježiti. No, jedan otac pronašao je jedinstven način za dokumentiranje tog posebnog trenutka. Ray Petelin, meteorolog iz Pittsburgha, snimao je kratke intervjue s kćeri Elizabeth svakog prvog dana škole, počevši od njenog vrtića pa sve do posljednje godine srednje škole.

Ray je video podijelio na TikToku, gdje su gledatelji mogli vidjeti kako se mala Elizabeth razvijala tijekom godina.

U prvom isječku Elizabeth i tata razgovaraju o tome što želi biti kad odraste. Tijekom godina Elizabeth je htjela postati doktorica, učiteljica, konobarica, vlasnica smoothie bara, domaćica, a u zadnjim isječcima otkrila je da želi biti fizioterapeutkinja ili medicinska sestra.

U posljednjem isječku Elizabeth se šali s ocem, ispitujući ga hoće li se rasplakati. Zatim, u sljedećem trenutku vidimo kako mu mala Elizabeth s osmijehom kaže: "Volim te", i pita je li školski autobus stigao.

Ray je u video dodao sve trenutke kada je govorio Elizabeth da on i njezina mama vole te joj žele sretnu školsku godinu.

@raypetelin I'm so proud of this young woman. #girldad #senioryear #dad ♬ Over the Rainbow - Israel Kamakawiwo'ole

Prizori su dirnuli mnoge korisnike TikToka, a video je skupio preko 36.7 milijuna pregleda i više od 8.6 milijuna lajkova.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.