Tata otkriva kada je shvatio da želi napustiti SAD i odgajati djecu u Španjolskoj

Screenshot: TikTok

KORISNICA TikToka imena Luna često objavljuje videozapise o pripremama za preseljenje s obitelji. Nedavno je primijetila da joj je mnogo žena koje žive u SAD-u reklo da se žele preseliti u inozemstvo, ali da to ne žele i njihovi partneri.

Zato je Luna nagovorila svog supruga da podijeli iskustvo zbog kojeg je promijenio mišljenje o odgajanju djece izvan SAD-a.

"Došli smo u kafić i tamo je bila gomila ljudi. Budući da sam iz St. Louisa, to mi nije baš bilo ugodno. I onda mi je supruga rekla da pogledam sve te ljude oko sebe. Nitko od njih nije imao oružje", prisjetio se.

To je detalj koji ga je natjerao da donese odluku o preseljenju u Španjolsku.

"Shvatio sam da ta težina koju nosim cijeli život zapravo nije potrebna. Nešto za što mislimo da je normalno nije normalno", poručio je.

@lunagoestospain Here’s what shifted for him. I’m sure this’ll piss the right people off. No pun intended. #movingabroad #spaindigitalnomadvisa #movingabroadwithpets #movingtospainwithkids ♬ 7AM (Slowed + Reverb) - adrian

Video je ubrzo postao viralan, a brojni gledatelji su podijelili pozitivna iskustva vezana za odgoj djece izvan Amerike.

"Živjeli smo tri godine u Japanu. Osjećati se sigurno u bilo koje doba dana i u bilo kojem dijelu grada je nevjerojatno iskustvo", "Moram se s ovim složiti, da mogu, sutra bih se odselio", neki su od komentara.