Tata smislio genijalan način za hvatanje djece u laži: Apsolutno briljantno

KAŽU da će vas istina uvijek sustići i da su u laži kratke noge, ali kad su u pitanju djeca, ponekad nismo sigurni u to. Naime, u stanju su nas uvjeriti u štošta, a nekad mogu biti pravi mali prevaranti.

Međutim, jedan se tata dosjetio kako riješiti takve situacije i jamči da će svojom metodom uvijek dovesti dijete do toga da naposljetku kaže istinu. Australac po imenu Jimmy Vernon podijelio je video na TikToku i korisnicima pokazao svoje vještine, a njegov je video pregledan gotovo 100.000 puta.

Smatra da svi roditelji trebaju znati za ovaj trik

Sjedeći uz svoju ženu Tilly, Jimmy na videu jede krafnu i kaže: "Javna obavijest za sve roditelje."

@thevernonclan The way she says I beg your pardon 🥹 #kids #parents #parentsoftiktok #hack #foryou #fyp #family ♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

"Jimmy je došao na apsolutno najbriljantniju ideju kako spriječiti djecu da vam lažu", kaže Tilly, a zatim Jimmy započinje demonstraciju. Priđe njihovoj kćeri Elori i kaže: "Hej, Elora, znaš kako si mi prije rekla da te boli trbuščić?" Zbunjena, djevojčica promrmlja "Ja... što?" dok se približava kameri.

Jimmy ponavlja, a zatim pita: "Želiš li ponoviti isto u detektor laži na mom telefonu da provjerim lažeš li ili ne?" Ona to odbija i počne se posramljeno povlačiti od mobitela. Jimmy samo odvrati: "To sam i mislio."

Ljudi su u komentarima izrazili oduševljenje jednostavnom, ali genijalnom metodom, a neki su podijelili svoje trikove. "Rekla sam svojoj djeci da im uši pocrvene kad lažu. U mojoj kući se nalazi puno pokrivala za uši", komentirala je jedna osoba.

Druga je dodala: "Rekao sam svojim curama da im se pojavi crvena točka na čelu kada lažu. Umirem od smijeha kad se pojave i govore mi nešto držeći ruke preko čela."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.