Tate, jel znate vi uopće o čemu to žene sanjaju?

Foto: 123rf 

IAKO žene današnjice vole biti potpuno samostalne, kada dođe beba svaka rado voli znati da je partner uz nju. Pritom ne mislimo da je dovoljno poljubiti partnericu na početku i kraju dana i smatrati to divnom gestom. 

Ovo je ono o čemu žene i mame stvarno sanjaju. Ovo je ono što žele od vas muškaraca. Ne parfeme i skupe kapute. Ovo. 

Dopustite joj da spava. Sama samcata u mekom i toplom krevetu. Ne traže žene da spavaju cijele dane i noći, dovoljno je jednom tjedno osigurati joj mir za odmor. Imat će više energije za seks i bit će manje čangrizave. 

Slušajte njezine priče, koliko god vam možda dosadne bile. Ženama mnogo znači vidjeti da ih netko sluša. 

Pomognite joj u kući. Suđe i prljavo rublje vas neće ugristi. Preuzmite dio kućanskih poslova i očekujte da budete nagrađeni za to boljim raspoloženjem partnerice.

Pristanite na druženje i s parovima koji vam nisu pretjerano dragi. Ako vam se klinci odlično slažu, a i ženski dio parova ima mnogo toga zajedničkog, pregrizite jezik i istrpite malo. 

Osigurajte partnerici malo mira. Odvedite djecu u park, usput obavite kupovinu. Ženama malo mira i tišine, osobito ako su cijeli dan s djecom, mnogo znači. 

Primijetite partnericu. Nova frizura ili trenirka, sasvim je nebitno, bitno je da primijetite.  

Prestanite brojati kada ste zadnji put imali spolne odnose. Tada će i žene prestati brojati kada ste zadnji put oprali suđe! 

Zavedite partnericu iznenada. Na slobodan iznenadite ženu. Djeci osigurajte čuvalicu, a vi uživajte u ručku i romantičnom popodnevu.

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.