Tati ponestalo ideja kako uspavati dijete. Pogledajte čega se dosjetio

Screenshot: TikTok

JEDAN tata dosjetio se smiješne ideje kako bi uspavao svoju kćer. Naime, mala beba je navikla zaspati na mami dok doji, a s obzirom na to da to nije moguće dok ju drži tata, on je morao postati kreativan kako bi je uspavao.

Smiješan video snimila je njegova supruga, Selina Rath, koja je video objavila na TikToku. Na objavljenom videozapisu tata stoji s ručnikom preko glave, a djevojčicu drži u nosiljki za bebe. Ručnik kojim je pokrio glavu također je pokrio i bebu, a on, tako stojeći, čeka da djevojčica zaspi.

Selina nije otkrila je li njegov plan na kraju uspio, ali je nasmijala ljude koji su pogledali video i pohvalili kreativnost ovog tate.

@selina_rath Putting a baby to sleep should be an olympic sport. #fyp #tiktok #foryoupage #viralvideos #funnyvideos #duet #trending #memes #followme #repost #new #music #cute #savagechallenge #levelup #featureme #tiktokfamous #viralpost #slomo #video #foryou #likeforfollow #couplegoals #justforfun #recipe #beautyblogger #DIY #canttouchthis #dancer #dancechallenge #5mincraft ##quotes #behindthescenes #goal #weirdpets #ootd #reallifeathome #mexico #tiktokmademebuyit #family #swagstepchallenge #handwashchallenge #foodie #singing #beautiful #lifehack #dadsoftiktok #photography #learnontiktok ♬ Beat Automotivo Tan Tan Tan Viral - WZ Beat
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.