"Ti ipak možeš!" - preslatka objava trudnoće koja je raznježila svijet i pružila nadu mnogima

Foto: Reddit

AMERI i njihove "svetkovine" polako osvajaju svijet, no jedan njihov trend zapravo je, ako malo bolje razmislimo, jako sladak - službena objava trudnoće uz fotkanje iz doživotnu uspomenu. A iako svaka takva objava krije priču koje je jedinstvena, ova objava puno je više od toga. I zato je toliko oduševila svijet da gotovo nema "mamastog" portala na kojem nije objavljena.

Ovo je priča koja budi nadu i govori o sreći! Prije svega. Jer su im govorili da su šanse za to gotovo nemoguće. No...

Priča je to jednom paru koji je u godinu i pol prošao svakakve nedaće.

Amanda Diesen radila je kao terapeut u jednom rehabilitacijskom centru gdje je u listopadu 2015. godine na rehabilitaciju došao Todd Krieg, motociklist koji je teško stradao u utrci ostavši doživotan invalid, doslovno oduzet od struka naniže. Malo je reći kako se u tim trenucima osjećao izgubivši doslovno sve za što je naporno radio u svom životu i svojoj sportskoj karijeri. A onda je upoznao svoje novo "sunce", svoju najbolju terapeutkinju i otada je priča "otišla u povijest". Ona je dala otkaz i zajedno s njim odselila na drugi kraj zemlje. Ljubav je cvjetala, ali su im liječnici govorili kako su šanse da postanu roditelji doslovno minijaturne.

Čini se ipak da nisu bili u pravu, što je Amanda saznala ranije, ali je pričekala trenutak objave njihovih zaruka da na najslađi mogući način obznani i 14 tjedana trudnoće. 

I hear Reddit likes seeing paraplegics defy the odds...


Divne trenutke ovjekovječio je i fotograf, a objavu su "začinili" i vrlo simboličnim natpisom "Još uvijek radi", što bi u prenesenom značenju mogli prevesti i kao "Ti ipak možeš" kako je to Amanda divno obznanila svom budućem suprugu i tati.

Osim što fotografije, koje je par objavio na Redditu, pršte optimizmom i srećom, one ustvari kriju i nadu za mnoge parove sa sličnim sudbinama. Jer ponekad, čak i nakon mnogih negativnih dijagnoza, sreća jednostavno može zakucati na vrata.

Par je toliko oduševio javnost, a nakon mnogih čestitki par je nedavno objavio još jednu fotografiju na kojoj svijetu obznanjuju da će dobiti dječaka. Oduševljeno i s toliko topline da jednostavno ne možete ne poželjeti im još veću sreću u ostatku njihovog obiteljskog života.

Jer nemoguće nije uvijek nemoguće!









 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.