Trebaju li djeca dijeliti? Dječak nije htio dijeliti spravu, curica ga gurnula

Foto: Shutterstock

SKYE Amundsen se zapitala trebamo li djecu tjerati na dijeljenje nakon što je njezin sin doživio neugodnu situaciju kada nije htio dijeliti spravu na podlozi za prskanje u dječjem parku. Ova majka je objavila video u kojem je pojasnila da je bila s dvogodišnjim sinom u lokalnom parku kada je došlo do sukoba između dječaka i druge djevojčice.

"Bilo je puno tih sprava, a on se igrao s jednom. Prišla mu je djevojčica nezadovoljna njegovim ponašanjem pa ga gurnula. Veća je od njega, ali on je uzviknuo ne, na što ga je ponovno gurnula. Sjedila sam i čekala da se uključi majka djevojčice", ispričala je na TikToku.

Međutim, majka drugog djeteta nije pokazivala interes da se umiješa. Tada je dvogodišnjak odlučio vratiti curici pa je on nju gurnuo.

@hopeandplum What do you think? We don’t force sharing and find our kids do it naturally most of the time. But why would anyone share with someone being mean? #newmomtips #summermom #momlife ♬ original sound - hope&plum | Baby Carriers

"Ja sam u tom trenu ustala jer mu ne želim dopustiti da gura druge. Dok smo razgovarali, prišla nam je majka djevojčice i rekla mi da bih trebala naučiti svog sina da dijeli", nastavila je.

Amundsen je na to uzvratila da ne želi da njezino dijete išta dijeli s vršnjacima koji ga guraju.

"Na kraju smo se složile da se ne slažemo, ali mene i dalje kopka zašto bismo išta dijelili s nekim tko je zločest", zapitala se.

Video je skupio više od 800 tisuća pregleda i mnogi roditelji su se uključili u raspravu, a većina se slaže s Amundsen. Što vi mislite?

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.