Trogodišnja djevojčica mamu naučila lekciju o oprostu: "Bila je u pravu"

Foto: Facebook

NAPISANO je more knjiga i eseja o tome kako oprostiti onima koji su nas povrijedili. No bez obzira na to, mnogi od nas i dalje ne razumiju koncept oprosta. On nije bio u potpunosti jasan ni blogerici Mary Katherine Backstrom, dok joj ga nije objasnila njezina trogodišnja kći. 

Mama je na svojoj Facebook stranici objavila kratku raspravu koju je imala sa svojom djevojčicom prije spavanja i njome oduševila tisuće ljudi. 

"Spremala sam je spavati i kad sam krenula prema vratima, čula sam samo: 'Mama?' Okrenula sam se i frustrirano je pitala: 'Što je Holland?' jer je to bio njen stoti pokušaj da izbjegne spavanje tu večer. Stajala je na krevetu s rukama na bokovima, raščupane kose, u suzama i rekla mi: 'Opraštam ti!'", ispričala je Mary.

"Zatim je legla, lice okrenula prema jastuku i počela plakati. Način na koji mi je rekla da mi oprašta zvučao je poput psovke. Prišla sam joj, sjela pored nje i pitala je: 'Kćeri moja, znaš li što znači oprost?' Ona je i dalje plakala i samo promrmljala: 'Da, znam. To znači da si ti pogriješila, a ja sam umorna od ljutnje. Sad tek mogu ići spavati kad znam da me srce i trbuh više neće boljeti.'", poručila je djevojčica svojoj majci.

"Dakle, trogodišnje dijete naučilo me lekciju o oprostu. Podsjetilo me na to da nije dobro ići spavati ljut, jer ako to učinite, boljet će vas i srce i trbuh. I da, u pravu je", zaključila je mama blogerica.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.