Trudnica prevarila svog oca odglumivši da rađa: "Pogledaj jesam li otvorena"

NIJEDNA majka neće vam reći da je porođaj lagano iskustvo bez imalo stresa. Ipak, to ne znači da se uopće ne možete zabaviti i dobro nasmijati, barem prije nego što stvari postanu ozbiljne. Upravo to je napravila buduća mama Anna Petridis kad je u dogovoru s majkom isplanirala podvalu svom tati.

U videu pod nazivom "Najgora noćna mora mog oca" Anna i njezin otac Phil stoje u kuhinji. Pognuta trudnica iznenada kaže: "Tata, nemoj se uznemiriti... Upravo mi je pukao vodenjak." Njezin tata je šokiran i na trenutak djeluje kao da uopće nije registrirao vijest. Naposljetku kaže "Ti to ozbiljno? Idemo", zgrabi svoj telefon i sprema se otpratiti kćer do auta.

Anna ga potiče da bude miran govoreći: "Moraš biti smiren. Morat ćeš pogledati što se događa". Tata Phil počinje gubiti kontrolu. "Moraš pogledati dolje. Moraš provjeriti koliko sam otvorena", uvjerljivo će Anna. Kad se ona dogega do klupe i pokušava se namjestiti, on polagano počinje paničariti. "Anna, molim te, nemoj mi to raditi", molećivo uzvikne, a ona prasne u smijeh.

On tad shvati da je pao na štos i počne psovati. Anna potom pozove mamu: "Mama, sad možeš izaći." Annina mama ulazi u kuhinju nakon što je odslušala scenu iza zatvorenih vrata, a obje se valjaju od smijeha.

Ljudi su ovaj video prihvatili s oduševljenjem. "O, moj Bože, prvi put sam plakao od smijeha, drugi put sam se skoro upiškio u gaće",  komentirao je netko.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.