Uvijek na usluzi: Ima 150 djece, a spermu "donira" prirodnim putem

JOE Donor je nedavno pokucao na vrata jedne kuće u zapadnom Londonu i unaprijed je što će se dogoditi. Vrata mu je otvorio lezbijski par koji dotad nije poznavao, a njihova jedina želja bila je imati zajedničko dijete. Joea su pronašle na Facebooku gdje oglašava svoje usluge doniranja sperme, ali isključivo "prirodnim putem".

Dakle, odveo je jednu od žena u sobu na katu i, unatoč tome što se nikada prije nisu sreli i tome da je njezina partnerica bila udaljena samo nekoliko metara, imali su spolni odnos.

Potom je otišao rekavši na odlasku rečenicu koja mu je postala zaštitni znak: "Sretno i nadam se da ćete za dva tjedna imati dobre vijesti."

"To je bio PI", objašnjava.

Pod tim podrazumijeva "djelomični odnos" - seks bez ljubljenja ili maženja. Također nudi NI, prirodni odnos i AI, umjetni odnos.

"Prirodni odnos je zaista vođenje ljubavi, kakvo biste mogli imati na prvom spoju", rekao je Joe: "Dakle, nema gimnastike u spavaćoj sobi, već ljubljenje i maženje. Umjetni odnos je kada koristite pureće meso."

Dok umjetni odnos uključuje korištenje šprice za punjenje purice. U njega se stavi sperma i na taj način injektira u vaginu. Također, svoju spermu šalje i poštom.

Kako kaže, mnogi ljudi žele dobiti dijete na "staromodan način", a on im pomaže u tome. Testiranja na spolne bolesti radi jednom godišnje, ali i češće ako to njegovi klijenti traže. No priznaje da ne provjerava medicinsku dokumentaciju svojih klijentica jer vjeruje da želja za djetetom sa sobom nosi i određenu dozu zrelosti i odgovornosti.

"Uvijek postoji rizik jer ono što radim nije regulirano, ali žene imaju preglede i tijekom trudnoće, pa će uskoro otkriti jesu li zaražene spolno prenosivom bolešću, što se nikada nije dogodilo", naglašava.

Kaže kako je dosad imao manje od 200 partnerica, a otkrio je i da ima oko 150 djece diljem svijeta. Unatoč preporukama o socijalnom distanciranju, čak je i tijekom karantene oplodio pet žena.

Također, nekoliko žena je odlučilo njegovo ime napisati na rodnom listu svoje djece, a priznaje i da ne bi imao ništa protiv da ga ta djeca nazivaju tatom. No, većinu djece rijetko viđa.

"Naravno, oni nose moj DNK, ali odluku prepuštam majkama. Ako mi požele poslati fotografiju, sjajno. Ako me blokiraju čim to odradim, i to je u redu", kaže Joe koji anonimno donira svoju spermu prikrivajući svoje pravo ime.

Istaknuo je i da svoje usluge ne naplaćuje, nego da to radi kako bi pomogao drugima.

Svoj je "posao" pokrenuo prije 12 godina nakon što je shvatio da želi pomagati ljudima, ali iznenađujuće je da njegovi roditelji ne znaju što radi "iako su svjesni da ima nekoliko djece".

Iako mu neki predbacuju da sve ovo radi zbog podizanja vlastitog ega, on to demantira.

"Uživam u spoznaji da moja djeca trče uokolo. Upoznao sam ih oko 50, neke sam vidio kad su se rodili, ali od tada više ne" ispričao je u razgovoru za The Sun.

Nažalost, zbog prirode ovog posla, i dalje je sam jer nije uspio održati nijednu ljubavnu vezu. Priznaje i da se nakon njegovih "seansi" ponekad rode i duže veze, ali one završe onog trenutka kada njegove partnerice požele nešto "stabilnije". Također, neke njegove klijentice taje svojim partnerima kako su ostale trudne, ali to njega ne brine jer smatra da on nije taj koji vara, nego one.

Prisjetio se i jedne neugodne situacije u kojoj ga je jedna žena angažirala bez suprugovog znanja.

"Ustvari, ona je organizirala orgije jer nije željela on zna istinu - da smo ustvari bitni samo ona i ja jer želi zatrudnjeti. Ali kada je suprug saznao istinu, počeo je mahati pištoljem, a ja sam jedva uspio pobjeći", ispričao je.

Joe je putovao po Americi, Argentini, Italiji, Singapuru, Filipinima i Velikoj Britaniji donirajući svoju spermu, a priznaje da se njegove klijentice ponekad brinu zbog mogućeg incesta. Unatoč svemu, cilj mu je donirati spermu sve dok je to moguće.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.