Uzvanici su zastali kad je mladenka pročitala vječnu zakletvu svom posinku

Screenshoot: Facebook

NISTE od onih koji cmolje na tuđim svadbama, dok ona u bijelom i on sav skockan izgovaraju sudbonosno "da"?

Možda će vas ova scena, barem nakratko, promijeniti.

Mlada nije napisala zakletvu samo svom budućem, napisala ju je i drugom najvoljenijem muškarcu u svom životu, svom posinku, a njegova će reakcija eksplodirati i u vašem srcu.

Obično vjenčanje postalo je neobično kad se mladenka primila mikrofona da bi uputila pokoju riječ 4-godišnjem Gageu, sinu svog odabranika, a na njene velike-male riječi i prava je mama imala što reći.

"Znam da se nećemo uvijek slagati, no jednom ćeš odrasti i nadam se shvatiti da radim sve što mislim da je najbolje za tebe", počela se obraćati posinku Gageu mladenka Emily, na što su svatovi zašutjeli i uprli oči u dječaka koji se borio da stoički posluša njen govor.

To mu baš nije pošlo za rukom kad je Emily nastavila: "Ti si tako pametan dječak, tako divan, tako dobar prema svima. Ti si taj koji je mene učinio ženom kakva sam danas. Ti, kome ja možda nisam podarila dar života, ali je meni život definitivno podario najbolji dar. Tebe!", riječi su poletjele zrakom, a maleni više nije mogao izdržati da ne isplače svoju sretnu dušu zbog svega što je rekla.

Video je objavljen javno i vrlo brzo raznježio svakoga, čak i biološku mamu malene "zvijezde" koja ih je, vrlo brzo nakon što se video pojavio na Facebooku, tagirala da svi vide i napisala: "Kao njegova prava mama moram reći da bolju pomajku nije mogao dobiti. Gage je toliko sretan što je ima, a ja sam toliko zahvalna jer znam u čije sam ga ruke prepustila".

Kad bi tako barem mogli osjećati svi rastavljeni roditelji, a i oni koji su u ovoj sceni vidjeli mladenku "koja je to napravila planirano, da veliča samo sebe".

Reakcija dječaka ipak kaže malo više o njihovu odnosu od komentara nepoznatih ljudi koji baš jako vole donositi svoje zaključke.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.