Vanda Winter pokazala novi look, a mame su odmah shvatile o čemu se radi

Foto: Instagram

"NOVA frizura? Šiške? Ne, ne.. Mlada kosa! Novopečene mamasite koje, kao i ja donedavno, brinete zbog drastičnog ispadanja kose i vi koje kupujete koprivine šampone i čudotvorne tinkture - učinite si uslugu, nemojte. Par mjeseci nakon poroda kosa odlazi, ali onda kreće ovakvo "proljeće" na glavi. I to vam izgleda ovak' u boljoj varijanti (nakon stilizacije u salonu), a lošiju stvarno bolje da ne stavljam, jer to stršanje u svim smjerovima, vjerojatno ne bi stalo ni u kadar", napisala je mlada glumica Vanda Winter i majka sinčića Fabijana koji će krajem travnja napuniti godinu dana.

Vanda Winter neopterećeno doji vani i pokazuje koliko uživa u novoj ulozi

Glumica anđeoskog glasa trenutno uživa u ulozi života, a novi look s prividnim šiškama zahvaljuje isključivo posttrudničkim hormonima koji, znaju to sve mame, rade priličan "nered" nakon poroda. 

Neke se trudnice doduše nisu susrele s problem jakog ispadanja kose pa ni ovakvog nabujalog rasta kad se hormoni smire, no takve su žene zapravo vrlo rijetke. I zato su mnoge mame na ovaj Vandin post odmah reagirale svojim iskustvima.

"Ja sam se zbog tog proljeća na glavi morala ošišati na kratko da bi koliko toliko pristojno izgledala. Nakon bujne kose u trudnoći, kosa mi je postala kao metla", napisala je jedna mama, a druga dodala: "Da ista situacija i kod mene, drastično ispadanje tri mjeseca nakon poroda, a kad je počela rasti nema kraja mladoj kosici, meni je to unatoč pomalo smiješnom izgledu super, jer bolje da mi nju imamo nego nemamo."


A na ovu temu nije ostala ravnodušna ni Vandina prijateljica s estrade, pjevačica Ivana Radovniković čiji će sin Filip početkom svibnja proslaviti drugi rođendan.

"Meni je rasla u svim smjerovima iako ništa nije moglo nadmašiti look s kosom u repu i dva roga na glavi koja se nisu dala spustiti nikako.. i tako se proljeće nastavilo i do ovog proljeća, mlada kosa buja u svim smjerovima. Ali, bolje i to nego da je otpala", priznala je uz veliku dozu razumijevanja i podrške.
 

Tako to obično biva, nakon trudnoće i bebe, vrijeme je i za novu frizuru, čak i ako niste sklone promjenama.

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.