Već je na skijama: Jednogodišnja kći Ane Jelušić ide maminim stopama

MNOGE majke djevojčica vode istu borbu - kako te djevojčice naučiti da postanu snažne žene svjesne svojih kvaliteta i mogućnosti? Da su temelj svega upravo obitelj i odgoj, potvrdila je i naša bivša skijašica Ana Jelušić.

Ona je Dan žena obilježila preslatkom fotografijom, kao i snažnom porukom koju je uputila upravo svojoj jednogodišnjoj kćeri Nini.

"Svaki put kad ti poželim reći da si lijepa, reći ću ti da sam ponosna. Svaki put kad ti poželim reći da si slatka, reći ću ti da si pametna. Svaki put kad ti poželim reći da budeš oprezna, podsjetit ću te da si hrabra i da ti to možeš. Svaki put kad ti netko kaže da ti to ne možeš, podsjetit ću te da možeš ostvariti sve što poželiš. Jer žene i djevojke ne bi trebale misliti da su sjajne samo jedan dan u godini", poručila je skijašica.

Njezini pratitelji su zaključili kako je Ana "odličan primjer svojoj kćeri" te da je već sada uči kako se snaga skriva u njoj, a nemoguće je ne primijetiti kako je malena Nina već dobila svoje prve, male i preslatke, skije. Pa, čini se da već sada ide maminim stopama...

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.