Veliki brat postao obiteljski heroj nakon što je ovako spasio svog 11- mjesečnog bracu

Screenshoot: ABC news

MOŽDA se ništa ne bi dogodilo jer mala su djeca posebno feksibilna i mogli bismo čak reći – prilično otporna na padove, no srećom, nitko više ne mora razmišljati što bi bilo da je bilo – jer je veliki brat srećom bio na pravom mjestu u pravo vrijeme i tako spasio svog 11 mjesečnog brata od bolnog pada s komodice za previjanje. 

Na stranu sada gdje je mama, bila, zašto je 11 mjesečno super okretno dijete ostavljeno samo, bez nadzora, no sreća u nesreći – 9 godišnji brat bio je u prolazu i taman se našao dovoljno blizu da odreagira i uhvati ga netom prije pada. 

Na snimci se točno vidi kako majka odlazi, a maleni se (ah ta vižljava djeca) automatski okreće na trbuh i neustrašivo kreće sve dok ga veliki brat nije spasio. 

Majka Tila ovaj je video prvotno objavila ne zato da svijetu pokaže da je pogriješila niti da svima obznani da ju je sram što joj se to dogodilo, već da otvori oči svima – „sekunda je dovoljna i zato morate cijeniti svaki trenutak koji imate sa svojom obitelji, nikada ne znate u kojem se trenutku može dogoditi nešto kobno kao što se možda nama moglo dogoditi.“, napisala je mama Tila uz pojašnjenje da ju je u tom kobnom trenutku zaokupio njen srednji 6 godišnji sin koji je trebao malu pomoć oko zadaće. 

No srećom, stariji je sin bio tu da uskoči i spasi bracu, a mama je automatski uhvatila i najmlađeg da ga utješi, ali i svog heroja da mu na pravi način iskaže zahvalnost te ujedno smiri i njega samoga. Jer koliko god da ovakva situacija možda ne bi donijela ništa ekstra kobno – to nitko ne može sa sigurnošću znati. 

Ništa u životu nije sigurno i zato opreza nikada dosta. Da znate mame, da u ovakvim situacijama nikada ne ostavljate bebe bez nadzora. Posebno ako nemate super heroja pored sebe koji bi mogao ovako lako spasiti stvar.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.