Video od 10 milijuna pregleda: Mama prikazala surovu realnost rastavljenih roditelja

RASTAVA je nešto što teško pada gotovo svim roditeljima, a naročito njihovoj djeci. Iako se mališani s vremenom naviknu da jedan dio vremena provode s mamom, a drugi s tatom, vrijeme rastanka nikada ne prolazi potpuno bezbolno. O tome je odlučila progovoriti i mama Caitlin Brasile koja je na svome TikTok profilu objavila video surove realnosti života rastavljenih roditelja i njihove djece.

@caitlinbrasile The side of co-parenting that alot of people don’t talk about… When your child has to leave. We both hate it so much!😔💔 #coparenting #mommasboy #myson #iloveyou ♬ original sound - 🖤Caitlin Brasile🖤

Na emotivnoj snimci, koja je u vrlo kratkom vremenu postala viralna i trenutno ima 10 milijuna pregleda, možemo vidjeti mladu mamu kako se mazi sa svojim sinčićem dok čeka da po njega dođe njegov tata, odnosno njezin bivši partner.

''Ovo je strana zajedničkog roditeljstva o kojoj mnogi ljudi ne govore dovoljno... Kada vaše dijete mora otići drugom roditelju. Oboje to jako mrzimo'', napisala je u opisu videa. U komentarima joj se javilo mnogo roditelja koji prolaze kroz istu stvar, ali i djece rastavljenih roditelja.

''Kao djetetu rastavljenih roditelja najgore mi je bilo odlaziti od mame. Suosjećam s tobom i stvarno mi je jako žao što prolazite kroz ovo'', jedan je od takvih komentara.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.