Vikend koji je promijenio baš sve

Foto: Imgur

DANAS si jedna, sutra ste dvoje I tako će ostati do kraja vašeg života.

Dan kada vam se život okrenuo za 360 stupnjeva.

Vikend koji je promijenio sve.

Gomila je fraza kojima bi mogli opisati to predivno stanje kada dođete u bolnicu i iz nje za nekoliko dana izađete zajedno sa svojom bebom, a da cijeli svijet oko vas plovi kao da se baš ništa novo nije dogodilo.

Je li vam ikada pala na pamet ta odjednom promjena koja se dogodila u vašem životu. Koliko su ti trenuci začuđujući, a friške ih mame često malo smetnu s uma jer imaju to novo biće s kojim se bave, koje ih okupira.

Jer, zaista – kada pogledate – u trudnoći ste se pripremali za taj veliki, ako ne i najveći događaj u vašem životu. Bojale ste se poroda, strepile pred boli koja vas je čekala, a onda odjednom, kada je sve bilo gotovo odjednom shvaćate da avantura tek počinje. Da je sve ovo iza vas toliko malo i sitno spram trenutka kada ste postali mama. I vjerujemo da je svaka, baš svaka mama u jednom trenutku pomislila baš to – kako je jedan dan promijenio sve.

Eto – razmišljala je tako i ovo mama, kao i milijun drugih mama koje su kliknule na njen post na Imguru  jer ih je podsjetio baš na taj začuđujući trenutak.

Danas nisam, sutra jesam. Mama.

Nije li i vama bilo baš tako?

The image on the left I took last Thursday, the image on the right I took today. www.weseisenhauerphotography.com

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.