Volimo svoje tijelo!

Foto: www.boredpanda.com/Liliana Beatriz

PREKRASNA galerija slika koja unatoč majčinskim nesavršenostima pokazuje svu ljepotu života. Ljepotu koju i vaš partner vidi kao ljepotu, a ne kao manu!


Koliko nam je potrebno vjere u sebe da nakon poroda, strija, celulita, viška kilograma, spuštenih dojki  i obješenih trbuha i dalje volimo sebe i svoje tijelo. Neke će majke s ponosom istaknuti sve svoje majčinske nedostatke jer one će zauvijek ostati biljeg uspomene. Neke će se posvetiti teretani i uklanjanju svih viškova, a neke će i unatoč silnom vježbanju, kremama i tretmanima iznad svoje karlične kosti zauvijek nositi rez. Carski rez.



No znajte - znak o ljepoti vlastitog tijela uopće ne mora biti ona na prvu uočena vanjština već ljepota koja se zove Vaš život, Vaše iskustvo, Vaše radosti i brige, Vaša ljubav ... i znajte, upravo takvu ljepotu vole Vaši partneri! Barem oni koji će to imati hrabrosti i priznati.



Jedan od takvih ovih je dana osvojio internet svojom pričom:
 
Moja me je žena očito htjela iznenaditi. Otišla je u foto studio i rekla: 'Uklonite mi sav celulit, strije i bore - pretvorite me u savršenu ženu'. Došla je doma i pokazala mi svoje seksi fotke pa sam vlasnici foto studija morao napisati pismo:


Pišem vam jer sam nedavno dobio album s fotografijama moje žene koje ste snimili. Ne želim da mislite da sam na bilo koji način ljut na vas… ali želim nešto podijeliti s vama da razmislite.
Moja supruga i ja smo zajedno od kada smo imali 18 i imamo dvoje prekrasne djece. Imali smo tijekom života mnogo dobrih i loših razdoblja i mislim… zapravo ZNAM da je moja supruga dala napraviti te slike da malo "začini stvari". Ponekad se žali da mi je sigurno neprivlačna i da me ne bi krivila da nađem neku mlađu.
Kad sam otvorio album koji mi je poklonila, srce mi je puknulo. Te slike… mada su prekrasne i vi ste očigledno vrlo talentirana fotografkinja… na njima nije bila moja supruga. Učinili ste da sve njezine 'mane' nestanu… i mada sam siguran da je to točno ono što je tražila od vas da učinite, time je nestalo sve što čini naš život.
Kad ste uklonili njezine strije, uklonili ste dokumentaciju o mojoj djeci. Kad ste joj uklonili bore, odnijeli ste dva desetljeća našeg zajedničkog smijeha i naših zajedničkih briga. Kad ste joj maknuli celulit, oduzeli ste joj njezinu ljubav prema pečenju i svim slasticama koje smo pojeli tijekom godina.
Ne pišem vam ovo da biste se osjećali loše, vi radite izvrstan posao i to shvaćam. Pišem vam zapravo da vam zahvalim. Kada sam vidio te slike shvatio sam sam da doista ne govorim svojoj supruzi dovoljno često koliko je VOLIM i obožavam je upravo takvu kakva jest.
Toliko to rijetko čuje da je stvarno pomislila da su te fotošopirane slike ono kako ja želim i trebam da ona izgleda. Moram biti bolji i do kraja svojih dana ću je slaviti u svoj njezinoj nesavršenosti.

Hvala vam što ste me na to podsjetili.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.