YouTuberica dva mjeseca nakon suprugove smrti progovorila o samohranom majčinstvu

YOUTUBE zvijezda Camryn Clifford progovorila je o tome kako se snalazi dva mjeseca nakon što je njezin suprug Landon Clifford počinio samoubojstvo. Bilo mu je 19 godina.

U novom videu pod naslovom Život nakon gubitka muža ova mlada majka dvoje djece rekla je da je njezin život sada "potpuno drugačiji" jer se još uvijek prilagođava tome da njezinog supruga više nema, kao i tome da je odjednom postala samohrana majka.

"Bila je to velika prilagodba, puno teža nego što sam ikad mogla zamisliti, unatoč tome što imam i pomoć moje obitelji", rekla je 19-godišnja Clifford. 

"Zaista cijenim sve što je Landon učinio za nas. Bio mi je od velike pomoći. Volio je biti tata. Bio je tako dobar u tome", dodala je.

Podsjetimo, par je dobio dvije kćeri, dvogodišnju Collette Briar Clifford i Delilah Rose Clifford, koja je rođena u svibnju. Svoj obiteljski život dokumentirali su na svom YouTube kanalu "Cam & Fam" koji ima više od 1,5 milijuna pretplatnika.

Clifford je otkrila i da njezina starija kći Collette zna da njezinog tate više nema, ali "ne može u potpunosti shvatiti situaciju".

"Ona nema pojma kamo je otišao. Premlada je da bih joj to objasnila, čak kada bih pokušala. Jednog ću dana voditi taj razgovor s njom, ali sada ona to jednostavno ne razumije", rekla je Clifford istaknuvši: "Uglavnom, ona zapravo ne pita za njega sve dok je nešto ne podsjeti."

Ipak, priznala je da je ova situacija promijenila ponašanje njezine dvogodišnje kćeri.

"Prije je bila samostalna i otkako je on otišao, postala je vrlo vezana za mene i jako je zabrinuta. Gotovo kao da misli da ću i ja otići i ostaviti je. Dakle, ako izađem iz sobe da uzmem pelenu iz druge sobe ili nešto tako, a ona ne zna kamo idem, slijedit će me i vrisnuti: 'Mama, kamo ideš?' i uhvati me za ruku i neće mi dopustiti da je ostavim po strani", ispričala je Clifford.

Podsjetimo, suprugovu smrt je potvrdila u objavi na Instagramu 21. kolovoza. Iako je to bilo teško prihvatiti, Clifford je rekla da joj je podrška obitelji bila od velike pomoći, piše Today.

"Imam najbolju obitelj. Kroz sve ovo, oni su bili ti koji su mi stvarno izmamili osmijeh na lice čak i kada mi nije bilo do smijeha. Svi smo jako bliski. To je zaista posebno", rekla je dodavši kako joj je trenutno podrška obitelji najpotrebnija.

Također, ispričala je kako je ovo prvi gubitak koji je iskusila u životu te da nikada nije mogla ni zamisliti bol koju osjeća.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.