YouTuberica koja je pokopala tromjesečnog sina otvorila dušu u emotivnoj objavi

Foto: instagram

NAKON nepunih mjesec dana otkako je umro tromjesečni Crew, njegova majka Brittani Boren Leach progovorila je o gubitku i boli koja ne jenjava. 

YouTube zvijezda objavila je jednu od posljednjih fotografija na kojoj sjedi u bolničkom krevetu sa sinom u rukama. Dječak je na Božić u snu prestao disati. Iako je odmah prevezen u bolnicu, na životu su ga naredna četiri dana održavali aparati koji su naposljetku ugašeni, a obitelj je njegove organe donirala i tako spasila tri do četiri bebe.

“Obično mogu suzdržati emocije jer lako odmaknem misli. Ali navečer mi je najgore”, otkrila je 29-godišnjakinja kraj crno-bijele fotografije nastale u bolnici dan prije nego što je Crew zauvijek usnuo.

“Uvijek sam bila otvorena o majčinstvu na Instagramu. To mi je prirodno, mogu izraziti emocije i otvoreno bolovati”, pojašnjava zbog čega je dijelila detalje, što se nekima nije svidjelo te su joj zamjerili.

“Toliko toga želim reći. Ako nikad niste dali djetetu posljednji poljubac ispred vrata u bolnici, ili držali beživotno tijelo djeteta u rukama, ili osjetili prazninu u srcu koju uzrokuje gubitak djeteta, onda svaki ružni, pasivno-agresivni komentar koji ostavite pokazuje da je u vama nešto bolesno i molit ću se za vas. Možda zvučim ljutito, ali u ovom stadiju žalovanja mislim da na to imam pravo”, dodala je.

Zahvalila je svim pratiteljima koji su joj bili potpora tijekom ovog iznimno teškog perioda. 

“Moja misija je blagosloviti svakoga tko bi se jednoga dana mogao pronaći u mojim cipelama, ali iskreno se nadam da neće”, zaključila je bolnu objavu. 

YouTuberica ima trojicu starijih sinova koji su joj sada svijetla točka, a koji su u lijes brata ubacili svoje omiljene igračke. Pokopan je u haljini koja je sašivena od Leachine haljine i uz nosiljku u kojoj ga je majka nosila prva tri mjeseca života.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.