YouTuberica otkrila da je opet trudna samo četiri mjeseca nakon sinove smrti

YOUTUBE zvijezda Brittani Boren Leach iskusila je najveću bol koju roditelj može doživjeti. Njezin tromjesečni sin Crew je na Božić prestao disati u snu. Iako je dječak odmah prevezen u bolnicu, na životu su ga naredna četiri dana održavali aparati koji su naposljetku ugašeni, a obitelj je njegove organe donirala i tako spasila tri do četiri bebe.

Pokopan je u haljinici sašivenoj od njezine vjenčanice, a nepunih mjesec dana nakon njegovog sprovoda YouTuberica je otvorila dušu i osvrnula se na zločeste komentare s kojima se susrela.

“Toliko toga želim reći. Ako nikad niste dali djetetu posljednji poljubac ispred vrata u bolnici ili držali beživotno tijelo djeteta u rukama, ili osjetili prazninu u srcu koju uzrokuje gubitak djeteta, onda svaki ružni, pasivno-agresivni komentar koji ostavite pokazuje da je u vama nešto bolesno i molit ću se za vas. Možda zvučim ljutito, ali u ovom stadiju žalovanja mislim da na to imam pravo”, poručila je tada.

Ipak, sada, četiri mjeseca od dječakove smrti, podijelila je i sretne vijesti. Naime, ona i suprug Jeff očekuju još jednu bebu.

"Poslan ravno iz raja i bez sumnje odabran od velikog brata Crewa", napisala je Brittani te je otkrila da bi se beba trebala roditi početkom prosinca.

Kako je napisala, za trudnoću su saznali tjedan dana nakon što su se uselili u novu kuću, u trenutku kada je pandemija koronavirusa zahvatila cijeli svijet.

"Te noći sam rekla Jeffu ​​da sam trudna i plakali smo. Bile su to suze radosti i sreće, suze tuge, suze nervoze i suze nade. Bog nam je poslao najveći blagoslov usred mnogih teških kušnji i tako smo zahvalni", napisala je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.