Youtuberica pokopala svog tromjesečnog sinčića: "Dio mene je otišao s njim"

"DANAS smo položili našeg slatkog sinčića na vječni počinak i dio mene je otišao s njim", napisala je YouTube zvijezda Brittani Boren Leach na svojem Instagram profilu nakon završetka sprovoda njezinog tromjesečnog sina Crewa.

Obitelj Leach je na sam Božić primijetila da mali Crew ne reagira na njihove pozive i podražaje te brzo s njim odjurila u bolnicu. Ondje je bio nekoliko dana, no liječnici mu nisu mogli pomoći i na kraju su ugašeni aparati koji su ga održavali na životu. Brittani i njezin suprug odlučili su donirati njegove organe, a bolnica u kojoj su se nalazili organizirala je počasni špalir za bebu.

Brittani je vrlo otvoreno pisala o ovoj cijeloj situaciji i o tome koliko joj je teško nositi se sa svime što se dogodilo.

"Jednostavno je previše svega ovoga. Znam da Bog ima neki svoj plan, ali trenutačno se zbilja ljutim na njega", napisala je Brittani u svojoj objavi na Instagramu dan prije nego što je Crew umro.

Objasnila je i koliko joj je teško obavljati neke zadatke poput ispumpavanja mlijeka samo da bi ga prolila, slušanja dječjeg plača ili smijeha ili kupovina haljine koju će nositi na njegovom sprovodu.

U jednoj od svojih objava Brittani je zahvalila i svim obožavateljima te svojoj okolini.

"Preplavljeni smo količinom podrške, dobrote i nesebičnosti koju nam svakodnevno pružate a da se nikad nismo ni upoznali. Društvene mreže znaju biti vrlo toksična mjesta, ali ovo čemu smo mi svjedočili u posljednjih tjedan i pol je nevjerojatno."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.