Youtuberica sinčića pokopala u haljinici sašivenoj od vlastite vjenčanice

BRITTANI Boren Leach otkriva nove detalje o bolnom gubitku sina Crewa. 29-godišnja YouTube zvijezda, čiji je sin umro 30. prosinca, podijelila je bolne detalje o sprovodu.

“Kako bih voljela da je ova fotografija nastala danas, dala bih sve da ga ponovno držim tako blizu”, napisala je uz fotografiju na kojoj pozira s tromjesečnim sinom u nosiljci.

Maleni Crew je na Božić u snu prestao disati. Odmah je prevezen u bolnicu, gdje su ga aparati održavali na životu naredna četiri dana dok ih nisu ugasili. 

“Crewa smo pokopali u haljini koja je sašivena od moje vjenčanice, omiljenim igračkama svakog od braće i ovom nosiljkom u koju smo ga umotali”, dodala je Leach.

Svoju objavu zaključila je porukom drugim roditeljima.

“Zabilježite fotografijom svaki trenutak. Zaboravite prljavo rublje i posuđe. To doista nije važno. Samo volite svoje bebe. Udahnite njihov miris. Upamtite njihov osmijeh. I volite ih stvarno jako”, savjetovala je.

Na dan sprovoda Leach je objavila emotivan tekst uz fotografiju starije djece i Crewov lijes. Dječakove organe su donirali i tako spasili živote tri do četiri bebe.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.