Zbog teške trudnoće, popularna komičarka moli fanove da objavljuju fotke djece

Foto: Instagram

37-GODIŠNJA komičarka i glumica Amy Schumer prolazi kroz tešku trudnoću. Sa suprugom Chrisom Fischerom čeka prvo dijete, a posljednjih tjedana joj nije nimalo lako.

''Posljednji dani su teški. Jako sam zahvalna i znam da je ovo prolazno, ali molim vas da objavite fotografije svoje djece i označite me koristeći #amyschumer. Prijatelji mi šalju fotografije i videe svoje djece i osjećam se puno bolje. Dobrodošle su i fotografije pasa'', napisala je na Instagramu.

Prije dva tjedna Schumer je morala odgoditi nastup jer je završila u bolnici. Liječnici su joj dijagnosticirali trudničku hiperemezu, stanje koje zbog neprestanih mučnina dovodi do dehidracije i gubitka kilograma.

Iako su joj savjetovali da prestane nastupati i odmara se, ona je odlučila raditi pa je prije dva dana povraćala u automobilu na putu za svoj stand-up show.

''Volim stand-up više od ičega i mrzim otkazivati nastupe. Morat ću to ipak učiniti dok se ponovno ne počnem osjećati kao ljudsko biće. Nadoknadit ću sve propuštene datume i odlično ćemo se zabaviti'', poručila je svojim fanovima i otkrila da snima dokumentarni film o problemima s kojima se nosi posljednjih nekoliko mjeseci.

''Vidjet ćete da mi nije lako, ali zahvalna sam i uzbuđena jer ću postati mama. Zahvalna sam da imam liječničku pomoć, što bi svima trebalo biti dostupno'', dodala je Schumer.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.