Željela je, dobila je – u 11 mjeseci rodila čak četvero djece

Foto: 123rf 

OVA zanimljiva priča stiže nam iz Walesa, a ako ste mislili da nema ništa ekstra uzbudljivo u ovome, u krivu ste, jer nije riječ o blizanačkim četvorkama. Iako će odrastati baš kao da među njima i nema neke velike dobne razlike. 

Nakon što su veljači 2015. godine dobili kćer Myu, drugu kćer po redu jer su već imali osmogodišnju Kaylu, bračni par Becky i Jason Johns poželjeli su još jedno dijete kako bi malena Mya imala nekoga s kim će odrastati. Baš su si željeli još jedno dijete i to odmah te je Becky samo tjedan dana nakon poroda uspjela prirodno zatrudnjeti (dokaz da je žena itekako plodna nakon poroda unatoč krvarenju ili izostanku mjesečnice). 

Njihov san se ostvario, no zabavan dio tek je slijedio. S obzirom da već ima dovoljno iskustva Becky je pričekala nekoliko tjedana na prvi pregled, a kada su je pogledali ultrazvukom, u čekanju zvuka otkucaja srca čuli su čistu kakofoniju – jedno srce, drugo srce, treće srce... 

Takvo iznenađenje sigurno nisu očekivali, no onda je uslijedila još jedna zanimljivost. Naime, prirodno začete trojke prilična su rijetkost, a još je rjeđe kada su sve tri bebe nastale iz tri različita jajašca te u maternici rastu svaki u svojoj posteljici. To je izuzetna situacija i odlična olakotna okolnost jer su tako spriječeni mnogi rizici koji prijete višeplodnim trudnoćama i blizancima koji rastu u istoj posteljici. 

No unatoč urednoj, doduše i prilično napornoj trudnoći (trebalo je do kraja nositi  gotovo 7 kilograma beba ), liječnici su se ipak odlučili za carski rez prije nego što trudovi počnu. I tako su na svijet došle sve tri zdrave bebe – maleni Ryan te još dvije seke – Phoebe i Raya. 

Dovoljno da imaju puno kuću i da malena Mya ima uz koga odrastati. 

Želja im se tako ostvarila, a iako naravno ne žale, ipak priznaju da je im je život sada malo zahtjevniji od onoga čemu su se prvotno nadali. Ali zato kada bebice malo poodrastu, sigurno će imati kuću punu smijeha i vrijednih, malih ručica. 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.