Žena oduševila ljude svojim dugim popisom razloga zbog kojih ne želi imati djecu

ŽENA po imenu Maria je uzvratila ljudima koji je kritiziraju zbog priznanja da ne želi djecu. Da bi im objasnila svoje razloge, napravila je poduži popis i objavila ga na TikToku

Razlog broj jedan joj je što ih jednostavno - ne želi

Druga na listi je činjenica da Maria ne želi proći kroz trudnoću. "Ne želim da mi trbuh raste, ne želim da mi se tijelo mijenja, organi će mi se pomicati, nešto će tu biti zaglavljeno devet mjeseci", rekla je.

"Zastrašujuće stvari se mogu dogoditi ženama tijekom trudnoće - možete izgubiti zube, možete izgubiti kosu - ne želim proći kroz to."

@m.a.r.i.aaaaaaaa I like kids, I just don’t want my own #childfree #aunty #nokidsforme ♬ Elevator Music - Bohoman

Treći je bio strah da joj se djeca neće sviđati, dok je četvrta prijetnja apokalipse u budućnosti. Smatra i da je svijet loše mjesto da bi dovodila djecu na njega, a ne sviđa joj se ni pomisao o porođaju.

"Žene umiru tijekom porođaja", zaključila je. "Razderani ste, a onda vas liječnici zašiju i dodaju dodatni šav za vašeg muža kako bi on mogao uživati. Zvuči li to kao dobar provod? Ne."

Maria je također zaključila da je zlobna i nimalo majčinski nastrojena, kao i da je dok je bila mlađa govorila da želi roditi dijete što prije tako da se riješi toga. Također nije obožavatelj mijenjanja pelena, inzistirajući da je jedina stražnjica koju planira brisati njena vlastita, dok je učinak trudnoće i porođaja na grudi još jedan problem s kojim se nije spremna suočiti.

Dodala je da voli biti teta i uvijek je spremna pomoći u brizi o tuđoj djeci jer ih na kraju dana može vratiti roditeljima. 

Dodatni razlog zašto ne želi djecu je taj što su zahtjevna. "Sama sam sebi zahtjevna", zaključila je. "Ne treba mi netko drugi tko je takav u mom životu. Nemam emocionalne ni mentalne sposobnosti za to."

Među posljednjim stavkama na njezinom popisu bio je i to koliko je skupo imati dijete. "Ne zarađujem dovoljno novca da bih uzdržavala sebe, a kamoli dijete", rekla je. "Djeca su toliko skupa da je to smiješno."

Unatoč tome što je očekivala da će izazvati kontroverzu svojim videom, Maria je zapravo bila preplavljena porukama podrške

"Slažem se sa svakom riječju, o moj Bože", napisala je jedna osoba.

Netko je dodao: "Vrlo zrelo od vas - volio bih da su svi bili ovako savjesni prije nego što su dobili djecu."

"Kad razmislim o tome, ludo je da se žene moraju opravdavati što ne žele djecu", napisala je treća osoba. "Kao što se muškarci ne trebaju opravdavati. Pa zašto onda mi moramo?!"

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.