Žena priznala da kćerinoj prijateljici veganki daje meso

Foto: 123RF (Na fotografiji nije osoba iz teksta)

JEDNA žena svojim priznanjem podijelila je ljude. Na Redditu je pojasnila da je prijateljica njezine 12-godišnje kćeri jako blijeda, a nedavno je otkrila što je mogući uzrok.

"Odgojena je kao veganka, cijela obitelj strogo slijedi vegansku prehranu", napisala je žena. 

Stoga je ona odlučila kriomice "pomoći" djevojčici. Kad god ona dođe kod njih doma, ispeče im meso. Poslužuje im cheeseburgere i steak te im daje čašu mlijeka. 

"Ona to obožava i uvijek pristojno traži još (što joj ja presretna i dam). Kad god kod nas prespava, za doručak im radim omlet od jaja i slanine. Usprkos tome što je sitna, pojede sve što napravim. I moram reći, kad god odlazi od nas, zarumeni se u licu", dodaje majka koja smatra da je djevojčica pothranjena. 

Međutim, ne dijele svi oduševljenje time što radi.

"Ti nisi njezin doktor. Ne možeš donositi takve odluke. Kad ne poštuješ prehrambene izbore njezinih roditelja, radiš više lošeg nego dobrog", stav je jedne osobe.

"Nije na tebi da odlučuješ kako će netko drugi odgajati svoje dijete. Ako misliš da postoji problem, razgovaraj s ljudima", dodaje druga. 

"Može joj biti loše jer njezino tijelo nije naviknulo na takvu hranu. Želiš li snositi tu odgovornost?" upozorila ju je treća osoba.

Ipak, ima i onih koji smatraju da je djevojčica u dobi od 12 godina sposobna donositi vlastite odluke.

"U toj dobi može reći želi li biti veganka ili ne. Ne vidim problem. Ako ju se tjera da jede meso i namirnice životinjskog porijekla, onda je to druga priča", zaključuje četvrta.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.