Žena priznala: Dala sam sina na posvajanje i to je najbolje što sam učinila u životu

RAEGAN Pile zatrudnjela je sa samo 18 godina. Nešto prije nego što je saznala da je trudna, prekinula je s bivšim dečkom s kojim je izlazila godinu dana pa je, uz pomoć obitelji, odlučila dijete dati na posvajanje.

Ni sada, deset godina kasnije, Raegan se ne kaje zbog svoje odluke iako je sada u braku sa svojom srednjoškolskom ljubavi te imaju drugo dijete.

Svoju priču je ispričala za Love What Matters, gdje je objasnila kako su se ona i njezin današnji suprug upoznali u srednjoj školi. Hodali su otprilike godinu dana prije nego što su prekinuli i krenuli svojim putevima. Nešto kasnije su se ponovno sreli i doživjeli "čarobnu noć", ali mjesec dana kasnije, Raegan je saznala da je trudna.

Kada je svom bivšem dečku rekla da će uskoro postati roditelji, on nije najbolje reagirao, ali Raegan je apsolutno shvaćala zašto. 

Znala je da sve mora reći i roditeljima te kaže kako nikada dotad nije vidjela svog oca da je ostao bez riječi, dok je njezina mama neutješno plakala. Tijekom idućeg tjedna roditelji su joj pomogli da donese odluku koja je najbolja za nju te su zajedno zaključili kako je posvajanje jedina ispravna opcija, prenosi The Sun.

"Znali smo da svome djetetu ne možemo pružiti život o kakvom smo maštali", napisala je Raegan.

Dva mjeseca nakon toga upoznala je potencijalne posvojitelje. Priznala je da se osjećala nervozno, ali "nije preispitivala svoju odluku jer je znala da će oni biti roditelji njezinog sina". Samo dan kasnije upoznala je i njihovog sina koji će postati stariji brat njezinom nerođenom djetetu i tada je bila sigurna da će njezina beba biti apsolutno voljena u toj obitelji.

Posvojitelji su sudjelovali i na njezinom porođaju, a nakon što je rodila, Raegan je ostala sama u sobi s mamom i svojim novorođenčetom koje su joj odmah nakon porođaja stavili na prsa.

"Nisam ga htjela dugo držati jer sam znala da ga više neću htjeti pustiti", priznala je dodavši kako mu je rekla da ga voli dok mu je istovremeno brojala prste na rukama i nogama. Nakon toga je svojoj mami poručila da je "došlo vrijeme".

Tada su u sobu ušli i posvojitelji, a njoj su se oči ispunile gorko-slatkim suzama. Sinu je dala "posljednji poljubac" prije nego što ga je predala njegovoj novoj mami. Kako kaže, bio je to "utješan" trenutak za nju jer je vidjela kako njegovi novi roditelji "zrače ponosom i ljubavlju".

Odlazak kući bio joj je "čudan", ali priznala je da nije puno plakala. Štoviše, slomila se tek u trenutku kada su je roditelji pozvali na večeru. Unatoč tome, ni danas ne žali zbog svoje odluke.

"Prošlo je 10 godina i ispravnost moje odluke se potvrdi svaki put kad ih vidim. Viđamo ga svake godine na njegov rođendan", rekla je.

Nedugo nakon što je rodila, ona i dječakov biološki otac su izgladili nesuglasice i sada su sretni u braku te imaju bebu. 

Nedavno su proslavili sedmu godišnjicu braka a, nažalost, pretrpjeli tri pobačaja prije nego što je Raegan uspjela ponovno roditi.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.