Žena rodila usred večere, gosti nisu imali pojma što se događa

Foto: Pexels

RIJETKO koja trudnica ne mašta o brzom porođaju, a ovoj se Britanki dogodilo upravo to. Neočekivano je dobila trudove tijekom večere te rodila uz asistenciju supruga i sestre, dok ostatak obitelji nije imao pojma što se događa. 32-godišnja Abbie Morris koja je rodila dječaka Jaxa tjedan dana prije termina pozvala je obitelj na večeru. Međutim, za vrijeme večere dobila je trudove i rodila kod kuće, a u tome su joj pomogli suprug Aaron i sestra Grace koji su bebu porodili bez poteškoća.

''Moja mama nije imala pojma što se događa, bila je previše okupirana zabavljanjem ostale djece da bi shvatila da sam rodila bebu na katu. S obzirom na to da je sve išlo toliko brzo, još uvijek sam nosila svečanu odjeću. Imala sam dugu crnu suknju koju sam uspjela nekako spustiti, a kosa i šminka su mi još bile netaknute'', rekla je Abbie za Mirror.

Dan ranije završila je u bolnici zbog trudova, ali kako se nije otvarala i trudovi su stali, liječnici su je poslali kući s objašnjenjem da još neće roditi. Kad je osjetila da joj kreću trudovi, nazvala je bolničare koji ipak nisu stigli doći po nju na vrijeme, već je rodila kod kuće.

''Trudovi su se javljali u sve kraćim intervalima i postajali sve jači, a ja sam ubrzo shvatila da će beba doći, a ja neću stići u bolnicu'', objasnila je Abbie. Dok su joj suprug i sestra pomagali poroditi dijete, primalja im je preko telefona davala upute.

''Moja mama čuvala je našu trogodišnju djevojčicu, a tata je čekao hitnu kako bi im pokazao gdje se točno nalazimo. Moram priznati kako mi je u jednom trenutku sve izgledalo kao neka dobra komedija - ispričala je ponosna mama koja je nakon porođaja u bolnici s bebom provela dva dana, nakon čega su pušteni kući.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.