Žena se razočarala suprugom koji joj nije čestitao Majčin dan jer joj je sin preminuo

Foto: Shutterstock

KOD mnogih ožalošćenih roditelja Majčin dan i Dan očeva bude uspomene na prošlost. Prema Nacionalnoj akademiji medicine, procjenjuje se da je u SAD-u oko pet posto roditelja mlađih od 30 godina izgubilo dijete, a do 60. godine njih oko devet posto.

Anonimna majka objavila je svoju priču na Redditu i dobila gotovo tisuću komentara u kojima su ljudi osudili njenog supruga koji joj nije poklonio dar za Majčin dan jer je njezino dijete umrlo prije nekoliko mjeseci. 

"Moj sedmogodišnji sin preminuo je prije par mjeseci od bolesti. Još uvijek sam tužna, ali ne želim biti teret drugima. Međutim, razočarana sam ponašanjem svog supruga, koji je bio očuh mom sinu. Djelomično je u pravu, ali oni koji su bili na mom mjestu znaju koliko je ovih dana teško ustati iz kreveta. Ovo je moj prvi Majčin dan bez sina", napisala je.

Ispričala je kako se vratila iz šetnje i pronašla dirljive darove i poruke prijatelja i obitelji koji su je željeli razveseliti. Kad je njezin muž došao kući, pokazala mu je što je dobila, a ona je napravio grimasu. 

"Primijetila sam da on nema nikakav dar pa mi je rekao da ga ne namjerava ni nabaviti. Pitala sam ga zašto pa mi je hladno odgovorio da nemam pravo očekivati čestitku ili poklon jer više nisam majka", dodala je.

Na te riječi je upitala supruga znači li to da se više ne može nazivati majkom jer joj je sin preminuo, a on je odgovorio da ne, ali okolnosti su različite. Sve je eskaliralo u svađu pa se ona sada pita je li pretjerala u svojim očekivanjima. Većina ju je podržala.

"Vaš sin će uvijek biti vaš sin, što znači da ćete vi uvijek biti majka. Ne postoji bivša mama. Ali zato bi možda vaš suprug trebao postati bivši suprug", smatra jedna osoba.

"Ja bih mu odgovorila da ću uvijek biti majka, ali više ne i njegova žena. Žao mi je zbog vašeg gubitka", dodala je druga.

"Sreća je da imaš divnu obitelj i prijatelje, a za tvog muža nemam riječi. Njegove riječi su okrutne, a ti ćeš uvijek biti mama", zaključila je treća.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.