Žena zatražila razvod zbog nereda: "Radila sam po 10 sati, on nije prstom mrdnuo"

Screenshot: TikTok

ŽENA imena Lynalice odlučila se razvesti nakon što je tjedan dana radila gotovo bez prestanka, a svom mužu je za to vrijeme dala jednostavan zadatak koji on nije uspio izvršiti. Ova majka petero djece na TikToku je podijelila video u kojem čisti neuredan dom i pritom pojašnjava zašto planira napustiti supruga.

"Radila sam šest dana po 10 sati, s jednim slobodnim danom zbog bolovanja. Kad sam se vratila kući iz smjene i vidjela nered u kući, rekla sam suprugu da to sredi, ali on nije prstom mrdnuo", objasnila je.

Na snimci se vide igračke, odjeća i smeće razbacani po podu i radnim površinama. Ubrzana snimka prikazuje ženu kako čisti svaku prostoriju u kući, a njezina djeca povremeno joj se pridružuju i pomažu. Supruga nema nigdje.

@5kids5catssomedogstoo #divorce #parentingfail #messyhouse #whenwomen #depressionanxiety #clean #satifying ♬ SUN GOES DOWN - Andreas Roehrig

"Moj uskoro bivši suprug tvrdio je da ne može paziti i na djecu i na urednost te im pomagati s pisanjem domaće zadaće. Bili su praznici pa mu je taj izgovor pao u vodu. Svaki dan po povratku s posla kod kuće bi me dočekala neka katastrofa. Na tepihu sam pronašla razliveni šampon, u kosi djeteta lak za nokte", nabrojila je.

Lynalice se želi iseliti iz kuće, ali ne može zbog situacije na tržištu nekretnina.

"Želim mjesto na kojem ću se osjećati sigurno i sretno", riječi su kojima je završila video koji je skupio 7.8 milijuna pregleda.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.