Zvijezda Milijunaša s ulice dotaknula srca novopečenih majki dirljivom objavom

GLUMICA Freida Pinto je u studenom sa suprugom Coryjem Tranom dočekala svoje prvo dijete, sina Rumi-Raya.

37-godišnjakinja je nedavno progovorila o tome kako je do sada doživjela majčinstvo. Pinto je u ponedjeljak podijelila svoju fotografiju s Rumi-Rayem koji je spavao na njenim prsima.

"Putovanje nakon porođaja bilo je jedna od najintenzivnijih i najluđih vožnji na kojima sam ikada bila", započela je u opisu.

"Osjećala sam se kao da su mjeseci trudnoće, pa čak i porođaj, bili malo predjelo ovom velikom glavnom jelu. Priprema je bila ključna za ovu fazu majčinstva koja mi je promijenila život i osjećam se tako ponosno, opušteno i blagoslovljeno što sam u ovo ušla sa znanjem, znatiželjom i podrškom."

Pinto je nastavila objašnjavati što zapravo znači priprema za period poslije porođaja

"To svakako ne znači da se ponekad nećete osjećati tužno, usamljeno, frustrirano i bespomoćno", napisala je prije nego što je navela nedostatak sna i emocionalnu nestabilnost koju je iskusila.

Također je spomenula svoje "bolne" bradavice i manjak energije. "Pripremljenost je važna zato da znate kako se najbolje nositi sa svim tim i da se ne osjećate napušteno od zdravstvenog sustava koji se toliko fokusira na vašu trudnoću i porođaj i nestaje kad ste najranjiviji i u najizazovnijoj fazi svog života", nastavila je.

"Treba znati da će svaka mama imati drugačiji put, da će svaka od nas imati svoje poteškoće. I što je najvažnije, STVARNO POSTAJE BOLJE i naučimo toliko o sebi i uistinu možemo priznati i slaviti božice kakve jesmo!"

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.