Zvijezda Netflixove serije podijelila neugodno iskustvo: Plakala sam na aerodromu

EMILY Calandrelli, zvijezda popularne Netflixove dječje serije Emily's Wonder Lab, podijelila je detalje o uznemirujućem iskustvu koje joj se dogodilo u Zračnoj luci Los Angeles (LAX).

Calandrelli je majka malog djeteta i 10 tjedana stare bebe, a tijekom nedavnog putovanja osjećala se poniženo zbog reakcije dvojice djelatnika Putne sigurnosne agencije SAD-a.

"Danas sam prvi put putovala s 10 tjedana starim sinom kojeg dojim. Prolazim kroz osiguranje na aerodromu. Ponijela sam izdajalicu i dva paketa leda", napisala je na Instagramu uz fotografiju na kojoj se jasno vidi da je plakala.

Djelatnici su je upozorili da ne smije ponijeti pakete leda jer nisu potpuno smrznuti. Pokušala im je pojasniti da će joj led trebati za hlađenje mlijeka koje će izdojiti prije petosatnog leta. 

"Više puta sam tražila da razgovaram sa ženskom agenticom, ali oni mi to nisu dopustili. Ispratili su me iz reda i prisilili da odložim pakete leda. Plakala sam na aerodromu. Bilo mi je neugodno što o dojenju moram razgovarati s tri muškarca. Osjećala sam se poniženo i emotivno", dodala je. 

Objavu je prvotno obrisala, a onda je odlučila ponovno podijeliti svoju priču jer se takve situacije često događaju novopečenim majkama koje putuju. 

"Pravila izričito navode da je dopušteno imati pakete leda u gelu (bez obzira na to jesu li potpuno smrznuti) u medicinske svrhe. Pražnjenje mojih grudi i osiguravanje hrane za moje dijete je također neophodno, posebno u ovim trenucima kad vlada nestašica adaptiranog mlijeka", zaključila je.

Calandrelli potiče sve dojilje koje su imale slična iskustva da ih podijele s njom. 

"Neću dopustiti da se osjećam posramljeno zbog njihovog nedostatka razumijevanja i edukacije, a ne biste trebali ni vi", poručila je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.