Zvijezda serije "Breaking Bad" razgalila svijet porukom o svojoj baki

Foto: Instagram 

AMERIČKI glumac Aaron Paul, najpoznatiji po ulozi Jessea Pinkmana u seriji "Breaking Bad" razgalio je neki dan svijet ovom crno bijelom fotografijom snimljenom uz uzglavlje bolničkog kreveta njegove 94.godišnje bake. Fotografiju je objavio na svom Instagram profilu uz poruku koja nam je izmamila suze i osmjeh na lice. Nekako smo slutili da je Aaron dečko zlatnog srca, a to je svojom pričom i dokazao. 

"Nevjerojatno je kako srce podivlja, kako se sjetimo svega kada se zateknemo u jednoj ovakvoj teškoj situaciji. Moje su misli trenutno bujica snažnih emocija dok gledam ovu predivnu ženu koja leži pored mene. Ovo je moja baka, majka moje mame, koja je nedavno navršila 94 godine. 

Ona je apsolutno najsnažnija žena koju sam ikada upoznao u svom životu. Ona je moja heroina. Sjećam se kada ju je jednom zgodom udario bik zbog čega je morala dobiti umjetan kuk i nikada se nije žalila na bolove koje je trpjela. Neki je dan nažalost opet stradala - krenula je pustiti svog psa van na zrak kada se samo srušila. Sljedeće čega se sjeća su bolovi zbog kojih je završila u bolnici i gdje nam je svima redom koji smo je posjetili i nazvali, htjela poručiti koliko nas sve skupa voli, htjela se sa svima nama dolično oprostiti, jer, kako je rekla, vrijeme je da se pridruži djedu na nebu. 

Ali, ima ona u sebi još  puno snage. Jedva da se sam se odlijepio od njenog kreveta, a liječnici su već odlučili poslati je kući na oporavak. I eto je sada u svojoj kući, odmara i oporavlja se kao da se ništa strašno nije dogodilo.  

Ako je netko neustrašivi borac - to je ona. Divni, hrabri borac, i ja sam toliko sretan što je imam. Hvala ti moja bako za sve!", iskreno je otpustio svoju dušu 37.godišnji glumac kojem je ova nenadana situacija širom otvorila oči, razgalila ga emocijama koje je poželio prenijeti svijetu. To je moja draga baka, a tko god pročita ovu moju poruku imam nešto i vama reći - ako su vam bake i djedovi još uvijek živi, shvatite koliko je to divno, nazovite ih sjetite ih se, uputite im toplu riječi, recite im koliko ih volite. Usput možete poslati i tople misli mojoj baki, da se što brže oporavi i što brže bude ona stara. Jer ona je zaista najbolja". 

Aaron - i mi šaljemo tople misli, tvojoj i svim drugim bakama i djedovima, našim najdražima i obećavamo - ako je ikako moguće danas ćemo im uputiti i jedan njima toliko važan poziv. 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.