10 nezaboravnih outfita Rachel iz Prijatelja koje bismo nosili i danas

Foto: YouTube screenshot

GLUMICA Jennifer Aniston napunila je 51. godinu, što je poprilično teško povjeravati s obzirom na njezin mladolik izgled.

Gotovo da se nije ni promijenila od kada se prije gotovo 25 godina pojavila na malim ekranima kao Rachel Green u danas kultnoj seriji Prijatelji, gdje smo je svi zavoljeli i zaljubili se u njezin stil. A povodom njezinog rođendana, odlučili smo se prisjetiti Rachelinih najupečatljivijih izdanja iz serije koja bismo nosili i danas:

Prozirna bluza

Prozirna odjeća nije novost, nosila se i u devedesetima, a ako ne želite pokazati donje rublje u njoj, ukradite Rachelin stilski trik i ispod prozirne bluze obucite svilenu potkošulju.

Poslovni komplet

Odijela su i dalje jedan od najvećih trendova, a jednako dobar odabir su ona s hlačama, kao i ona sa suknjom, poput ovog koje nosi Rachel

Gingham uzorak

Popularni karirani uzorak posljednjih nekoliko godina nikako ne izlazi iz mode, a da se radi o klasiku, svjedoči i ovaj outfit iz Prijatelja.

Traperice s tregerima

Traperice s tregerima neko vrijeme nisu bile kul, no posljednjih su se godina vratile u modu. U seriji su ih nosile i Rachel i Monica i Phoebe pa kod njih možete pronaći pregršt inspiracije za njihovo kombiniranje.

Kožni sako

Kožne jakne nikad ne izlaze iz mode, ali najpopularniji odabir za ovu sezonu su modeli u stilu sakoa, o čemu više možete čitati OVDJE.

Traper prsluk

Prsluci od vječnog trapera opet su u modi, a želite li u njemu izgledati kul kao Rachel, iskopirajte i njezinu chic "neurednu" frizuru.

Otkrivena ramena

Ovaj trend se neprestano vraća u modu, a košulja s otkrivenim ramenima kakvu nosi Rachel istovremeno je moderna i elegantna te je sjajan odabir za žene koje njeguju poslovni stil. Među ženama je ponovo postalo moderno nositi i kravate, pa slobodno možete kopirati cijeli ovaj look.

Karirana minica

Ne sjećamo se da je ovaj odjevni komad ikada izašao iz mode, a karirane suknje su se posljednjih godina ponovo našle i u modnom fokusu zahvaljujući velikom povratku trendova iz 90-ih.

Karirane hlače

U modi ove godine nema mjesta dosadnim hlačama, a karirani modeli su posebno popularni jer se uklapaju u svačiji stil.

Slip haljina

Zavodljive i jednostavne haljine koje prate liniju tijela također su se vratile u modu s brojnim drugim trendovima iz 90-ih, a ova koju Rachel nosi u seriji neodoljivo podsjeća na haljinu koju je Jennifer Aniston nosila na dodjeli nagrada SAG.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.