10 novih ideja za chic frizure s jednim jeftinim dodatkom

Foto: Instagram

NAJŠARMANTNIJI dodatak za kosu i ove sezone su jeftine ukrasne vrpce.
 
Na modnu scenu vratile su se još prije par godina, kada su odjednom sve trendseterice počele ukrašavati kosu trakicama s pakiranja proizvoda luksuznih brendova poput Dior i Chanela. Prošle godine preselile su i na crveni tepih, a vrpca u kosi osigurat će i vama stilske bodove ovog proljeća.
 
 
Nema jednostavnijeg i jeftinijeg načina za slaganje efektne i trendi frizure jer sve što vam treba jest jedna obična vrpca koju sigurno imate kod kuće. Najpopularnije su crne i baršunaste vrpce, no na proljeće one slobodno mogu biti i u nekim jarkim bojama ili s uzorkom, upečatljive ili neprimjetne, a inspiraciju za frizure s njima potražite u nastavku:
 
Niska punđa
 
 
Vrijeme je da napokon zaboravite na visoku punđu koja se ne nosi već par sezona i umjesto nje punđu svežete nisko na vratu te je ukrasite vrpcom.
 
 
To može biti i neuredna punđa iz koje strši nekoliko pramenova, ali i zamotana pletenica pričvršćena vrpcom.
 
 
Niski rep
 
 
Ova frizura funkcionira na raznim dužinama kose i najjednostavniji je način da običnom repu podarite chic izgled.
 
 
Zaližite kosu i svežite je u čvrsti rep te ga ukrasite vrpcom ili, pak, preskočite gumicu za kosu i napravite spontani rep samo s vrpcom iz kojeg slobodno može ispasti nekoliko pramenova.
 
Visoki rep
 
 
Zalizani čvrsti visoki rep izgledat će puno elegantnije ako gumicu za kosu omotate vrpcom.
 
Pletenica
 
 
I najobičnija pletenica izgledat će chic ako je na dnu ukrasite mašnom od vrpce.
 
Raspuštena kosa
 
 
Vrpcom možete ukrasiti i raspuštenu kosu. Samo prebacite dva prednja pramena odostraga i svežite ih ukrasnom vrpcom, a i u ovom slučaju možete biti uredne ili spontane.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.