10 savršenih haljina za gošće na jesenskom vjenčanju

Foto: Asos, H&M, Mango, Topshop, Zara
 
LJETO se možda bliži kraju, ali ne i sezona vjenčanja. 
 
Ako ste pozvani na jedno, a u ormaru imate samo ljetne haljine, tu smo za vas. Prekopali smo ponudu popularnih trgovina i izdvojili 10 trendy haljina za gošće na jesenskom vjenčanju. Pronašli smo ponešto za svačiji ukus, ali i džep, a možete biti sigurne da ćete u ovim haljinama zablistati gdje god se pojavite:
 
Cvjetni print
 
Zara, 399,90 kn
 
Cvjetni print, baršun i prozirni detalji vodeći su jesenski trendovi, a ova haljina kombinira ih sve.
 
Metalik
 
H&M, 334 kn
 
Ako želite doslovno zablistati, s ovom haljinom zlatnog sjaja ne možete pogriješiti.
 
Čipka
 
asos.com, 101 euro
 
Čipkaste haljine uvijek su dobar izbor za gošće na vjenčanju, a najbolje izgledaju u nježnim tonovima.
 
Crveno
 
Mango, 899,90 kn
 
Crvena boja obilježit će nadolazeću sezonu, a osim što je u trendu, dokazano laska baš svima. A ova plisirana crvena haljina jednostavno je neodoljiva. 
 
Volani
 
Zara, 229,90 kn
 
Volani su uvijek dobra ideja za vjenčanje, a ove su sezone posebno popularni. Osim razigranog detalja, ova haljina ima i zvonolike rukave koji su također jedan od vodećih jesenskih trendova.
 
Šljokice
 
topshop.com, 482 kn
 
Još jedan način da doslovno zablistate su šljokice, a kad se na vjenčanju pojavite u ovakvoj haljini, sigurno će svi pogledi biti uprti u vašem smjeru.
 
Otkrivena ramena
 
asos.com, 54 eura
 
I vrapci na grani već znaju da su ramena posljednjih sezona postala "novi dekolte". Ako ih na vjenčanju želite pokazati, napravite to u ovoj haljini.
 
"Wrap"
 
Mango, 449,90 kn
 
Ne postoji ništa što tako dobro laska figuri od haljine na preklop. Ove sezone in su i kimona, a ova je haljina savršeni spoj dvaju trendova.
 
Crna
 
Zara, 299,90 kn
 
Ljubiteljicama crne sigurno je već dosta haljina u čitavoj paleti boja, no pronašli smo nešto i za vas. Naravno, mala crna haljina klasik je s kojim baš nikada ne možete pogriješiti. No, želite li biti u trendu, odaberite model s ukrasnim vrpcama, poput ovog.
 
Žuta
 
topsop. com, 822 kn
 
Žute haljine ovog su ljeta bile apsolutni "must-have" komad. No tko kaže da ih ne možete nositi i na jesen te tako barem malo produžiti ljetni osjećaj. 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.